SAHAM NAKLİYAT

Sektör : Eğlence ve Oyun Tarih : 6 yıl önce
Telefon : (0543) 606 0060 Faks :
Web Sitesi : http://istanbulambari.info
Adres: Veliefendi Mah. 75/6 Sok. No:40 Zeytinburnu ZEYTİNBURNU / İstanbul
SA-HAM NAKLİYAT AMBARI
İstanbul ’da Evden Eve Nakliyat, Taşımacılık ve Nakliye alanında faaliyet gösteren Nakliyat Firmamız 2000 yılından kurulmuştur. Komple nakliyat, kargo, ambar, evden eve nakliyat, değerli eşya nakli, piyano antika,kasa taşıması ,ambalajlama, depolama , şehiriçi ve şehirler arası taşıma konusunda hizmet vermekteyiz.

Profesyonel uzman kadromuz , kaliteli hizmet anlayışımız ile İstanbul Nakliyat Firmaları arasıda öncü olma çabasındayız.İstanbul’un hadımköy ,Zeytinburnu ve tuzla ilçeleri başta olmak üzere tüm semtlerinde faaliyet göstermekteyiz. Sa-Ham nakliyat ambarı gün içerisinde şehiriçi küçük nakliyat araçları sayesinde siz değerli müsterilerimizin parsiyel ve kopmle gönderilerilerinizi Sa-Ham nakliyat ambarı şubelerimize ulaşımını sağlamaktadır. Firmamız öncelikli olarak müsteri memnuyetini benimsemiştir. Bizler malzemelerinizi en kısa yollar kullanarak süratli emniyetli şekilde yerine ulaştırıyoruz . Öncelikli olarak firmamız İstanbul Ankara Ambarı olarak kurulmuştur. Daha sonra İstanbul Eskişehir ambarı subemiz eklenmiştir. Daha sonra ise zamanla Sa-Ham nakliyat ambarı olarak İstanbul dan Türkiye nin 81 iline nakliyat ambarı olarak hizmet verebilecek seviye ye gelmiş bulunmaktayız.
İSTANBUL ŞEHİR İÇİ NAKLİYE İKİTELLİ ESKİŞEHİR AMBARI-İSTANBUL ANKARA AMBARI-ZEYTİNBURNU ANKARA AMBARI-ZEYTİNBURNU ESKİŞEHİR AMBARI