Optik Sektörünün En Çok Okunan Haber Portalı: Optik Gazete

Optik Gazete, optik alanında Türkiye’nin en çok okunan haber portalı.

Optik Sektörünün En Çok Okunan Haber Portalı: Optik Gazete
11 Aralık 2019 Çarşamba 11:32

Optik Sektörünün En Çok Okunan Haber Portalı: Optik Gazete

Optik Gazete, optik alanında Türkiye’nin en çok okunan haber portalı.

2013 Nisan ayında yayın hayatına giren Optik Gazete, bir yıldan az bir zamanda site ziyaret ölçümlemesi yapan Alexa listelerinde Mart 2014 tarihinde Türkiye’deki ilk 2,650 sitesi arasına girmiştir, her gün güncellenen Alexa sıralamasında Optik Gazete bugün yapılan ölçümlerde Türkiye’deki tüm web siteleri arasında 6.581.sırada, dünyadaki tüm web siteleri arasında ise 357.709. sırada yer alarak bu alandaki lider konumunu korumaktadır.

Alexa sitesinde Optik Gazete ve diğer takipçilerimizin reyting sıralamalarını öğrenmek için lütfen aşağıdaki linke tıklayınız.

https://www.alexa.com/siteinfo?ver=alpha

Aşağıda alexa sitesinden alınan rakamlarda Dünya resminin yanında gördüğünüz rakam Optik Gazete'nin internette yer alan tüm siteler arasında kaçıncı sırada olduğunu, Türk bayrağının yanındaki rakam ise Türkiye'de yer alan tüm internet siteleri arasında kaçıncı sırada yer aldığımızı göstermektedir, yani daha küçük rakamlar üst sıralara ne kadar yaklaştığınızı göstermekte, daha büyük rakamlar üst sıralardan ne kadar uzakta olduğunuzu göstermektedir.

Bu sıralamada Türkiye kapsamında optik alanında yalnızca yayıncılık yapan siteler arasında değil, optik sektöründe hizmet veren firmalar ve Sivil Toplum Kuruluşları’nın da önündedir. Sektörden haberler veren en yakın takipçimizle aramızdaki fark her yıl artmakta ve Optik Gazete her zaman optik alanında en önde gelen yayın olma özelliğini sürdürmektedir.

Zengin İçerik, Sürekli Okur Kitlesi

Optik Gazete'yi sektörün en çok okunan sitesi olma başarısına taşıyan en önemli unsur okurlarıdır. Birinci elden aktarılan haberler, ilginç projeler ve özgün köşe yazılarıyla iyi bir içerik sağlayıcı olmaya özen gösteren Optik Gazete’nin sürekli okurları doğrudan optik sektörünün üretici, tedarikçi, dağıtımcı ve perakende firmalarının sahipleri ve çalışanlarının yanı sıra geleceğin optisyenlerini yetiştiren akademisyenler ve optisyen adayı öğrencileri ile göz sağlığı ile ilgili olan tüm bireylerdir.

Öncelikle halkımızın göz sağlığı konusunda bilgi ve bilinç düzeyini yükseltmeyi birinci amaç olarak belirleyen Optik Gazete bu anlamda ulusal ve yerel basında çıkan haberleri sıkı bir takip ile anında okuyucularına aktararak halkımızın göz sağlığı konusunda farkındalığını artırmayı hedeflemektedir.

Sektör içinden de güncel olan konuları tekrara düşmeden ilgililere ileten Optik Gazete, bu anlamda tarafları karşı karşıya getirmeyi değil ortak bir noktada buluşarak sektörün sorunlarına nasıl çözüm buluruzu gündemde tutmayı amaçlamaktadır.

Haber portalımızda yayınladığımız her haberin okunma sayıları kesinlikle gerçek ve üzerinde oynanmamış rakamlar olup bu sayılar asla değiştirilmemekte ve aynı zamanda bu sayılar halkımızın hangi konulara daha fazla ilgi gösterdiğini ölçmemizde bize yardımcı olmaktadır. Nitekim diğer haber portallarında gördüğümüz abartılı okunma sayılarının gerçek olma ihtimali olmadığı gibi, bu sayılarda okunan haberleri yayınlayan kanalların neden alexa sıralamasında Optik Gazete’den binlerce sıra geride olduğu her zaman bir soru işaretidir.

Organik ve İnorganik Büyüyen Yapı

Optik Gazete, sürekli geliştirilen içeriği ve son teknoloji ile yapılandırılmış portal altyapısıyla yüksek yatırımı olan ve projeler kanalıyla yatırımı sürdürülen bir portaldır.

6 yılı aşkın süredir yayında olan Optik Gazete'yi bu başarıya taşıyan siz okurlarımıza varlığınızdan ve katkılarınızdan dolayı çok teşekkür ediyor, her zaman kendi başarımızı da geçmek, daha iyiye doğru ilerlemek üzere devam edeceğimiz sözünü veriyor, bizi izlemeye devam etmenizi diliyoruz.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.