Göz Doktorları Neden Lazer Ameliyatı Olmuyor ?

"Optisyenler olarak her hastanızla lütfen bu broşürleri paylaşın."

Göz Doktorları Neden Lazer Ameliyatı Olmuyor ?
09 Ocak 2019 Çarşamba 12:35

Günümüzde gözde oluşan görme kusurları için kesin çözüm olarak sunulan Lazer göz ameliyatı konusunda teknoloji ne kadar ilerlemiş olsada hastaların kafasında bir çok şüphe ve korku oluşmakta. Bu konuda bir göz hekiminin hastalarını bilgilendirme amaçlı hazırladığı broşürü sayın Vedat Sakarya yayınlamış, bizde bilgilendirme amaçlı siz değerli okurlarımıza sunuyoruz.

Göz Doktorları Neden Lazer Ameliyatı Olmuyor?


Arkadaşlar bir göz doktorunun hazırlatıp dağıtılmış Lazer ameliyatını anlatan broşürü paylaşmak istiyorum. Gözlükten kurtulun gibi yanlış yönlendirmeler yapılmaktadır. Oysa bu ameliyatları yapan doktorlar gözlük kullanmaktadırlar. Lazer ameliyatının çok ciddi sakıncaları bulunmakta ve bunu hastalar maalesef bilmemektedirler. Optisyenler olarak her hastanızla lütfen bu broşürleri paylaşın.


Optisyen Vedat SAKARYA






 

  
 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa Ateş - 5 yıl önce
Aynı fikirdeyim
Avatar
D - 4 yıl önce
Peki bizi hiç bir riski yok diyerekten kandırdılar bunun için bir şey yapılamaz mı
Avatar
T t - 4 yıl önce
Siz bunları youtube dada yayinlasaniz