İnternetten Lens Alanların Mağduriyeti Artıyor

Ucuz diye alınan lenslere dikkat

İnternetten Lens Alanların Mağduriyeti Artıyor
22 Aralık 2015 Salı 12:50

Gözde kırma kusurları ve kozmetik amaçlı kullanılan kontak lenslerin kullanımı giderek artarken kontak lens kullanıcılarının daha dikkatli olması gerekiyor.

Kontak lensler günümüzde genç yaşlı her kesimin kullandığı görme araçları, ancak göz sağlığımız için kontak lensleri satın aldığımız yerleri çok dikkatli bir şekilde seçmeliyiz.

Bir çok cezbedici kampanyalar ile ve ucuz olarak internetten satılan kontak lenslerden mağdur olanların özellikle son zamanlarda sayısı artıyor. Bu konuda uzmanların sürekli uyarılarına rağmen internetten kontak lens alanlar sahte ve süresi geçmiş kontak lensler ile gözlerini tehlikeye atıyorlar, dün akşam NTV Haber'de yayınlanan konu ile ilgili haberde internet üzerinden kontak lens alan bir mağdura ve uzmanların görüşlerine yer verildi.






İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.