Opak Lens Merkez Depoda Yangın

Merkez cam depomuzda 01 Mart 2024 Cuma günü saat 16:30 da elektrik kontağından kaynaklandığı öngörülen bir yangın çıkmıştır.

Opak Lens Merkez Depoda Yangın
02 Mart 2024 Cumartesi 11:03

Opak Lens A.Ş. İstanbul Beykoz’da bulunan merkez cam depomuzda 01 Mart 2024 Cuma günü saat 16:30 da elektrik kontağından kaynaklandığı öngörülen bir yangın çıkmıştır.

İtfaiye ve merkez çalışanlarımızın yoğun çabaları sonucunda yaklaşık 2 saat içinde kontrol altına alınabilen yangında stok cam depomuzun üst katında büyük oranda hasar oluşmuştur. Tek tesellimiz herhangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanmamış olmasıdır.

Stok camlarımızın önemli bölümün kullanılamayacak duruma gelmesine sebep olan yangında hasar tespit ve onarım çalışmaları hızla başlatılmıştır.

Merkez cam depomuzun bir kısmında hasara sebep olan yangın sebebi ile maalesef cam stoklarımızda bazı eksiklerin oluşması söz konusu olacaktır. Optikler tarafından talep edilecek bazı stok cam gruplarında bir süreliğine siparişler karşılanamayacak olup en kısa zamanda yeni gelen ürünlerimiz ile bu eksikliği gidereceğimizi tüm müşterilerimizin dikkatine sunuyoruz.

Elimizde olmayan nedenden dolayı oluşan bu durum sebebi ile depolarımıza ve optiklere sevkiyatlarımızda birkaç gün aksamalar oluşabilecektir, müşterilerimizin göstereceği anlayış için şimdiden teşekkür ederiz.

 

 

  

 

 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Resul optik - 2 ay önce
Çok geçmiş olsun
Avatar
Volkan öztürk - 2 ay önce
Teknur -öz ve mira optik olarak üzüntümüzü dile getirip Çok geçmiş olsun dileklerimizi sunarız...
Avatar
Sefaköy EMA OPTİK - 2 ay önce
Geçmiş olsun tekrarından Allah saklasın.
Avatar
Aşıkpaşa optik - 2 ay önce
"ÇOK GEÇMİŞ OLSUN, ALLAH BETERİNDEN ESİRGESİN
Avatar
Pakize Demir Keskin - 2 ay önce
Sn.Erol Bey'e Turgay Bey'e ve tüm Opak Lens çalışanlarına geçmiş olsun dileklerimi sunarım.
Avatar
Moda optik van - 2 ay önce
Çok geçmiş olsun
Avatar
Uğur Babuççu - 2 ay önce
Çok geçmiş olsun. Allah yerine daha iyisini versin.
Avatar
[email protected] - 2 ay önce
Çok üzücü bir olay. Kelimenin bittiği yer.Rabbim sabır versin yardımcınız olsun.Cok geçmiş olsun