Tıbbi Cihaz Satış Reklam Tanıtım Yönetmeliği Değişiyor

Titck yeni “Tıbbi Cihaz Satış, Reklam, Tanıtım Yönetmelik Taslağı” hazırladı.

Tıbbi Cihaz Satış Reklam Tanıtım Yönetmeliği Değişiyor
14 Mayıs 2019 Salı 17:48

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu yeni “Tıbbi Cihaz Satış, Reklam, Tanıtım Yönetmelik Taslağı” hazırladı. Tıbbi Cihaz Kayıt ve Koordinasyon Daire Başkanlığı tarafından titck.gov.tr adresinden yapılan duyuruya göre yönetmelik taslağı hakkında 09/06/2019 tarihine kadar görüş bildirilebilecek. Yapılan açıklamayı dikkatinize sunuyoruz.

"09.05.2019 - Tıbbi Cihaz Kayıt ve Koordinasyon Daire Başkanlığı

15/5/2014 tarihli ve 29001 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Tıbbi Cihaz Satış, Reklam Ve Tanıtım Yönetmelik hükümlerinin tatbik edilmesinde karşılaşılan sorunlar ve güncel ihtiyaçların ortaya çıkması sebebi ile ilgili mevzuatta değişiklik yapılması zorunluluğu doğmuştur. Bu kapsamda “Tıbbi Cihaz Satış, Reklam, Tanıtım Yönetmelik Taslağı” hazırlanmıştır.

Ek’te; Tıbbi Cihaz Satış, Reklam, Tanıtım Yönetmelik Taslağı, Tüzük ve görüşlerin iletilmesinde kullanılacak form yer almaktadır.

İlgili Yönetmelik taslağı hakkında görüşlerinizi “Mevzuat Hazırlama Usul Ve Esasları Hakkındaki Yönetmeliğe” uygun olarak, 9/6/2019 tarihi mesai bitimine kadar Kurumumuza yazı ile ve ayrıca [email protected] adresine iletebilirsiniz."

 
Dokümanlar için lütfen linklere tıklayınız
Tıbbi Cihaz Yönetmelik Taslağı     09.05.2019         PDF
Görüş Formu                                 09.05.2019         DOCX
Tıbbi Cihaz Yönetmelik Taslağı     13.05.2019         DOCX


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.