Sunlens Numaralı Güneş Camları Bu Yıl Da Gözde

SUNLENS camları sayesinde artık üretim yaptırmadan renklendirilmiş ve içten antirefleli camlara ulaşmanız mümkün.

Sunlens Numaralı Güneş Camları Bu Yıl Da Gözde
09 Temmuz 2020 Perşembe 13:57

Sunlens Numaralı Güneş Camları Bu Yıl Da Gözde

OPAK LENS’in 2018 yazında optisyenlik müesseselerinin hizmetine sunduğu SUNLENS Güneş Camları tüm hızı ile satışlarına devam ediyor.

Opak Lens Genel Koordinatörü Hülya Şenyüz yoğun ilgi gören SUNLENS Güneş Camları ile ilgili şu açıklamayı yaptı: “Optisyenlik müesseselerinin tüm cam ihtiyaçlarını karşılamayı ilke edinen firmamızın sektörün hizmetine sunduğu Sunlens numaralı güneş camlarından çok güzel geri dönüşler alıyoruz. Stok olarak 47 şubede hizmete sunduğumuz Sunlens Güneş camlarımızı optisyenlik müesseseleri özel üretim yaptırmadan temin etmeye devam ediyorlar. Oluşan talep ve ilgiden ötürü müşterilerimize teşekkür ederiz, ürünlerimiz konusunda yenilikçi adımlar atmaya devam ediyoruz.”

SUNLENS camları; yeşil-altın-mavi-mor-gümüş aynalı olmak üzere 5 farklı ayna seçeneğinde ve füme-yeşil olmak üzere 2 farklı düz renk seçeneklerinde stoklarda bulunuyor.

Camların en önemli özelliklerinden biri 1.56 indekste ve içten antirefle kaplamalı olarak stokta bulunması. Üstelik 6/2 gibi çok ciddi bir aralıkta stoklarda bulunuyor.

Bilindiği gibi 1.56 indekste antirefleli olarak renklendirilmiş camlar normalde özel üretim yapılmaktadır. SUNLENS camları sayesinde artık üretim yaptırmadan renklendirilmiş ve içten antirefleli camlara ulaşmanız mümkün. SUNLENS camları ayrıcalıklı kılan bir diğer önemli özelliği ise renklendirilme işleminin cam üretildikten sonra daldırma usulü boyama şeklinde değil, monomerinden (hammaddesinden) renklendirme yapılması. Bu sayede camlar, kullanım esnasında ilk rengini daha iyi koruduğu gibi ayrıca sağ ve sol camlar farklı diyoptrilerde olsa bile aynı renkte kullanıcısına sunulabiliyor. (Boyama şeklinde renklendirilen camlarda farklı numaralardaki camların renklerini tutturmak çok zor olmaktadır.) Ayrıca organik tabanlı bir hammadde olduğu için cam kesme makinelerinde kolaylıkla kesilebildiğini ve yine boyama olmadığı için kesildikten sonra kenarlarında da beyazlık kalmadığını söylemeliyiz.

Tüm avantajları düşünüldüğünde, Opak Lensin 33 il 47 Şube ile geniş dağıtım ağı sayesinde hızlı teslimatı da eklersek SUNLENS güneş camlarının bu sezonda en çok satacak camlardan biri olması hiç de şaşırtıcı olmaz. SUNLENS güneş camları hakkında detaylı bilgi Opak Lens şubelerinden ve satış temsilcilerinden alınabilir.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.