SGK Başkanlığı Toplantısı Gerçekleştirildi

SGK Sağlık Hizmeti Satın Alım Sözleşmelerinin / Protokollerinin Hazırlanması ve Akdedilmesine İlişkin Yönetmelik Çalışma Toplantısı Gerçekleşti.

SGK Başkanlığı Toplantısı Gerçekleştirildi
24 Şubat 2016 Çarşamba 10:53

 Türkiye Optik ve Optimetrik Meslekler Derneği’nden yapılan açıklamayı sizlerle paylaşıyoruz.

Sayın Üye Meslektaşlarımız;

23 Şubat 2016 (Perşembe) Saat 14.00’te, Genel Başkanımız Sayın Turgut VARDİ, Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Ramazan ÖZMUTLU’nun hazır bulunduğu “ SGK Sağlık Hizmeti Satın Alım Sözleşmelerinin / Protokollerinin Hazırlanması ve Akdedilmesine İlişkin Yönetmelik “ çalışma toplantısına SGK Başkan Yardımcısı Sayın Opr. Dr. Orhan KOÇ, GSS Genel Müdür Yardımcısı Uzm. Dr. Cemil GÜL, GSS Sözleşme Uygulama Daire Bşk. Ecz. Nesrin YILMAZ AKIN, Özel Hastaneler Platformu Başkanı Sayın Dr. Mehmet ALTUĞ, OHSAD Genel Sekreteri Sayın Dr. Cevat ŞENGÜL, TOBB TSKM Danışmanı Doç. Dr. Hasan Hüseyin YILDIRIM’ında hazır bulunduğu bir toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıda Kurum tarafından yayımlanacak olan SGK Sağlık Hizmeti Satın Alım Sözleşmelerinin / Protokollerinin Hazırlanması ve Akdedilmesine İlişkin Yönetmelik maddeleri üzerinde tek tek görüş ve önerilerde bulunuldu. Yayımlanacak yönetmelik ile Kurum tarafından sağlık hizmetleri finanse edilen kişilere kaliteli, erişilebilir ve tıp biliminin genel kabul gören kurallarına uygun sunulan sağlık hizmetlerinin karşılanmasını teminen sağlık hizmeti sunucuları ile Kurum arasında yapılacak sözleşmelerin/protokollerin hazırlanması ve akdedilmesine ilişkin usul ve esasları düzenlemektir.

Toplantıyı düzenleyen SGK Başkan Yardımcısı Sayın Opr. Dr. Orhan KOÇ, GSS Genel Müdür Yardımcısı Uzm. Dr. Cemil GÜL, GSS Sözleşme Uygulama Daire Bşk. Ecz. Nesrin YILMAZ AKIN’a ayrı ayrı teşekkür eder, yapılacak olan düzenlemenin müesseselerimize hayırlı olmasını temenni ederiz.

Bilgilerinize,




Kaynak: gozder.com


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.