Optik Fuarı Davetiyenizi Aldınız mı?

Optik Fuarı Davetiyenizi Aldınız mı?
31 Ekim 2015 Cumartesi 14:06


Optik sektörünün Avrupa ve Avrasya kıtasını buluşturacağı Silmoİstanbul Optik ve Oftalmolojik Ürünler Fuarı bu yıl 10-13 Aralık tarihleri arasında İFM-İstanbul Fuar Merkezi’nde 9 ve 10 numaralı salonlarında ziyaretçilerini ağırlayacak.

Bu yeni fuar, optik sektörünün profesyonelleri ile üreticilerini ve aynı zamanda iki kıtada yer alan çerçeve, cam, kontak lens, hammadde vb. gibi sektörün birçok önemli uzmanını bir araya getirme özelliğin sahiptir.

Optik mağaza sahibi, çalışanları, Üniversitelerin Öğretim Görevlileri, Optisyenlik bölümü öğrencileri ve fuarı ziyaret etmek isteyenlere, Optik Gazete olarak davetiye teminimiz olacaktır.

Türkiye’deki gözlükçülük ve optik sektörünün öneminin vurgulandığı bu eşsiz fuara seyirci kalmak yerine sizde katılın.

Üstelik fuar süresi boyunca, İstanbul'un Taksim, Sirkeci Gar ve Kadıköy ilçekerinden Fuar Merkezi’ne ücretsiz gidiş-dönüş ziyaretçi servisi de vardır.

Fuar davetiyesine sahip olmak için çevrenizde bulunan 3 optik mağazanın adını [email protected] adlı mail adresimize bildirmeniz yeterli olacaktır.

Opak Lens’e gazetemize sağladığı davetiye ve katkılarından ötürü de ayrıca teşekkür ederiz.

Bu fuarı kaçırmayın!



İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.