OPTI 2023 Optik Fuarı 13-15 Ocak'ta Münih'te Gerçekleşti

OPTI 2023, 15.500 Ziyaretçiyi Ağırladı

OPTI 2023 Optik Fuarı 13-15 Ocak'ta Münih'te Gerçekleşti
19 Ocak 2023 Perşembe 11:13

13 Ocak'ta başlayan fuar, 2023 yılının ilk büyük uluslararası optik ticaret fuarı olma özelliğini taşıyor. Organizatörler bu yıl fuarın 2022'ye göre yüzde 19,2 artışla 67 ülkeden yaklaşık 15.500 ziyaretçi ile kapandığını söyledi. Ayrıca OPTI 2023'te 28 ülkeden toplam 307 katılımcı yer aldı. Fuar organizatörü GHM Gesellschaft für Handwerksmessen mbH'nin genel müdürü Klaus Plaschka, "OPTI geri döndü ve başarı yolunda ilerliyor" dedi.



"Dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçiler ve katılımcılarla gerçekleştirilen ilham verici ticaret fuarı sona erdi. Bizimle OPTI'ye inanan ve başarıyı mümkün kılan herkese açıkça teşekkür etmek istiyorum. Sektörün böyle harika bir atmosferde yeniden birleştiğini görmek benim dikkat çektiğim nokta buydu, ”dedi Plaschka.

Bu yılki fuarda yeni ve daha kompakt bir salon düzeninin yanı sıra Trendler, araştırma yöntemleri ve teknolojilere odaklanan Uygunluk Merkezi ve Miyopya Merkezi'nde bir dizi konferans ve tartışma yer aldı. Epitop GmbH ve diğer katılımcılar tarafından düzenlenen katılımcı turları, oftalmik taramada akıllı görüntüleme ve miyopi yönetimi dahil olmak üzere çeşitli önemli konuları ele aldı. Faurın sosyal medya oturumları da popülerdi ve soruları yanıtlayan Alman gözlükçü ve gözlük blog yazarı Sarah Schleicher ve AnSoStyle'dan Fransız gözlükçü Anne-Sophie Lapetite yer aldı.


 

Fuarda ayrıca OPTI'nin ikinci yıllık Box Ödülü'nün sunumuna da yer verildi. Kazanan LARS Brillen - Swiss Made, sürdürülebilir, 3D baskılı bir gözlük girişimi oldu. Uzmanlardan oluşan uluslararası bir jüri, yarışmacıları yenilik, tasarım, işlevsellik ve sürdürülebilirlik kriterleri altında değerlendirerek kazananı belirledi.



Yarışmayı kazanan LARS Brillen ekibi şunları söyledi: "OPTI'ye şunu öğrenmek için gittik: koleksiyonumuzu sunmak ve patentli menteşemiz ve modellerimiz hakkında geri bildirim almak istedik. Üç gün boyunca koleksiyonumuzla ilgili çok güzel geri bildirimler almamız, potansiyel müşterilerle pek çok ilginç konuşmalar yapmamız, diğer ürün tasarımcılarıyla teknik sorunları tartışabilmemiz ve en son teknolojiler hakkında fikir alışverişinde bulunabilmemiz gerçeği. OPTI BOX Ödülü tüm beklentilerimizi aşıyor.”



OPTI 2024'ün 12-14 Ocak 2024 tarihleri
​​arasında Münih'te yapılması planlanıyor. Organizatörler, ziyaretçilerin yüzde 83'ünden fazlasının şimdiden gelecek yıl geri dönmeyi planladığını söyledi.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.