Opakay Yeni FreeForm Üretim Tesisi Antalya'da Açılıyor

Opakay’ın ikinci FreeForm optik cam üretim tesisi 10 Ekim 2019 tarihinde Antalya’da açılıyor.

Opakay Yeni FreeForm Üretim Tesisi Antalya'da Açılıyor
08 Ekim 2019 Salı 13:00

 OPAKAY’ın

İkinci FreeForm Optik Cam Üretim Tesisi

10 Ekim Perşembe Günü Antalya’da Açılıyor!



Değerli Meslektaşlarım,

Daha önce duyurduğumuz gibi Opakay’ın ikinci FreeForm optik cam üretim tesisini 10 Ekim 2019 tarihinde Antalya’da açıyoruz.

“Neden Antalya?” diye soranlara şu üç temel sebeple açıklama yapabilirim.

  • Antalya ülkemizin en hareketli turizm bölgelerinden biri ve özellikle yabancı turist ağırlayan bir yöremiz.
  • Avrupa’da satılan özel üretim camlarla kıyaslandığında(özellikle MULTİFOCAL camlar) Türkiye’de imal edilen aynı kalite ve vasıftaki özel üretim optik camların satış bedeli çok daha uygun rakamlara geliyor.
  • Son yıllarda dünyada sağlık turizmi çok hızla yayılmaya başladı. Ülkemiz bir yandan antik çağlara uzanan ciddi bir kültür mirasına sahip bir yandan da doğal coğrafi güzellikleri ve turizm açısından kaliteli tesisleriyle yabancı turistler için çok çekici özellikler barındırıyor. Bu özellikleri ile Antalya sağlık konusunda Avrupalı turistlere Avrupa standartlarında hizmet verebilecek yerlerin en üst sırasında yer alıyor. Özellikle presbiyopi yaşında olarak tabir edebileceğimiz bir yaş grubu var ki Antalya bu konuda ciddi ziyaret almakta.

Opak Lens olarak birlikte çalıştığımız yerel bağımsız optisyenlik müesseselerine; ürünlerimizde “kalite/performans/fiyat” kazanımı sağlarken, hizmetimizde de “kalite/hız/öncelik” sağlıyoruz. Bu yatırımımızla Antalya bölgesindeki özel üretim cam siparişlerine hız kazandırarak optisyenlik müesseselerimizin daha fazla yabancı turiste, daha fazla hizmet sağlama olanağı yarattığımız için çok mutlu ve gururluyuz.(Antalya ve çevresindeki optiklerin cirolarını daha da arttırabileceklerine inanıyoruz.)

Antalya’daki ikinci Opakay optik cam üretim tesisimizin 10 Ekim 2019 günü saat 12:00-14:00 arasında yapılacak açılışına sizleri davet etmek istiyorum. Saat 13:00’de toplu fotoğraf çekiminden hemen sonra, gelen meslektaşlarımızla beraber üretim düğmesine hep beraber basacağız. Tarihe bir anı olacak toplu fotoğraf karemizde yer almanızdan büyük memnuniyet duyacağız.

Ülkemize, sektörümüze, hizmet verdiğimiz optisyenlik müesseselerine ve şirketimize hayırlı olması temennisi ile hepinize iyi çalışmalar dilerim.


H. Erol Harbi
Opak Lens Yönetim Kurulu Başkanı


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
özay özkaya - 5 yıl önce
hayırlı olsun.