Opakay'dan 10 Ekim Dünya Görme Günü'ne Özel Açılış

Opakay Yeni Freeform Cam Üretim Tesisini “Dünya Görme Günü”nde Açıyor

Opakay'dan 10 Ekim Dünya Görme Günü'ne Özel Açılış
10 Ekim 2019 Perşembe 14:14

Önceliğimiz Göz Ve Görme Sağlığı”

Opakay Yeni Freeform Cam Üretim Tesisini “Dünya Görme Günü”nde Açıyor

Ülkemizde göz kırma kusurlu hastalara en iyi ve kaliteli görüşü sağlamak amacı ile tamamen %100 yerli sermaye ile kurulan OPAK LENS AŞ İzmir’de bulunan fabrikasından sonra Antalya’da kurduğu 2.Freeform cam üretim tesisini özellikle 10 Ekim Dünya Görme Gününde açarak, tüm dünyada yapılan etkinliğin bu yılki teması olan “Önceliğimiz Göz Ve Görme Sağlığı olsun” konusuna dikkat çekiyor.

Bugün Antalya ve çevre illerden optik sektörü mensuplarının katılımı ile yapılacak açılıştan sonra üretime başlayacak olan tesis hakkında Opak Lens Aş Yönetim Kurulu Başkanı H. Erol Harbi şu açıklamada bulundu: “Freeform özel üretim cam teminini tüm Türkiye’ye bugüne kadar İzmir’de bulunan Akay Optik üretim tesisimiz üzerinden sağlıyorduk. Ancak Opak Lens demek “hızlı ve kaliteli hizmet” demek. Dünya görme gününün bu seneki temasına olan “Önceliğimiz Göz Ve Görme Sağlığı” konusuna uygun olarak görme kusuru olan gözlük kullanıcılarına hem üstün kalitedeki camlarımızı sunmak hem de bu hizmeti en hızlı bir şekilde vererek onların göz ve görme sağlıklarına katkıda bulunmak amacı ile bu tesisimizin açılışını 10 Ekim Dünya Görme Günün’nde yapmayı planladık, aynı zamanda bu tesisle birlikte bizim asıl amacımız kullanıcılara bu olanağı sağlayan yerel bağımsız optisyenlik müesseselerini güçlü kılarak, onları son kullanıcıya daha hızlı hizmet verebilir yetkinliğe ulaştırmaktır.

Antalya’daki yeni tesisimizde yaptığımız üretim ile, kısa süreli tatil için gelen yabancı turistlere hizmet veren optisyenlik müesseselerinin satışına “hız” faktörünü ekleyerek destek vermiş olacağız. Yeni RX Laboratuvarımızın özellikle Antalya, Alanya, Side, Kumköy, Manavgat gibi Akdeniz bölgesindeki optisyenlik müesseselerine yabancı turistlere daha iyi hizmet vermek için önemli bir atılım imkanı yaratacağını düşünüyoruz. OPAKAY olarak yerel bağımsız optisyenlik müesseselerinin yabancı sermayeli dev zincirlerin karşısında güçlü olmasını sağlayacak projelere yönelik yatırımlarımız devam edecektir. Ayrıca yerli üretimimizin yurt dışına ihracatı için de çalışmalarımız sürmektedir.”

Biz de Optik Gazete olarak bu yeni girişimin OPAKAY’a ve tüm optik sektörüne hayırlı olmasını diliyoruz.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.