Opak Lens’ten Öncü Bir Hareket! Optisyenlik Bölümü Öğrencilerine Gözlük Camı Desteği!

Opak Lens optik sektörünün gelişimi yararına, sosyal sorumluluk bilinciyle ortaya koyduğu yeni bir katkı projesinin öncülüğünü yapıyor.

Opak Lens’ten Öncü Bir Hareket! Optisyenlik Bölümü Öğrencilerine Gözlük Camı Desteği!
21 Mart 2016 Pazartesi 10:50

 Ülkemizde optisyenlik programı bulunan 46 üniversitenin laboratuvarlarında öğrencilerin daha çok pratik yapmalarını sağlayacak her katkı çok önem taşıyor. Türkiye’deki optik mağazaların %90’ına kontak lens dağıtımı yapan Opak Lens, 2014 yılından bu yana optisyenlik mağazalarında stok gözlük camı olarak kullanılan GP Plus markalı 1,56 HMC organik gözlük camın da satışını yapıyor.

Opak Lens’in üniversitelerde yürüttüğü seminer çalışmalarında öğretim üyelerinin ve öğrencilerin verdiği bilgilerden yola çıkarak hazırlanan katkı projesinin amacı, laboratuvar çalışması yapan optisyenlik öğrencilerine daha çok gözlük camı üzerinde pratik yapma imkânı sağlamak. Öğrencilerin gözlük camı üzerinde ustalaşmaları ancak daha çok gözlük camı üzerinde çalışmaktan geçiyor.

Bu proje kapsamında Opak Lens ile yazılı olarak temasa geçerek gözlük camı talebinde bulunacak optisyenlik bölümlerine belirli oranlarda gözlük camı hibesi gerçekleştirilecek. Öğrencilerin pratik yapabilmelerinde ciddi katkılar sağlayacak olan bu destek optisyenlik eğitimini daha etkin hale getirecek yeni ufuklar açacak.

Sektörde bu konuda öncülük ederek, diğer firmaların da destek vermelerini sağlamayı amaçlayan Opak Lens, herhangi bir ticari amaç gütmeden sadece sektör adına öğrencilerin daha iyi yetişmesini ve eğitimlerinde en çok ihtiyaç duydukları cam malzemesinin pratik çalışmalarında kullanabilmelerini sağlamayı amaçlıyor.

Opak Lens’i bu öncü girişiminden dolayı tebrik eder, sektörün diğer firmalarının da aynı duyarlılık içinde üniversitelerimizle temasa geçerek gözlük camı ve benzeri laboratuvar malzemesi hibesinde bulunarak öğrencilerimizin gelişimine katkıda bulunmalarını dileriz.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.