Opak Lens'in Silmoİstanbul 2019 Fuarına Özel Kampanyaları Uzatıldı

Opak Lens'in Silmo İstanbul 2019 Fuarına özel düzenlediği kampanyaların süresi 04 Aralık 2019 tarihine kadar uzatıldı

Opak Lens'in Silmoİstanbul 2019 Fuarına Özel Kampanyaları Uzatıldı
26 Kasım 2019 Salı 11:37

SilmoIstanbul Fuarına Gelemeyen

Opak Lens Müşterilerine Özel !

Kısa Bir Süre İçin

Fuar Kampanyalarından ve 2020 Anlaşmalarından

Faydalanma Olanağı

Opak Lens her yıl olduğu gibi bu yıl da SilmoIstanbul’da müşterilerine çok cazip kampanyalar ve çok avantajlı yıllık anlaşmalar sundu.

Opak Lens çeşitli sebeplerden fuara katılamayan müşterilerini de unutmadı ve kampanya ve yıllık anlaşma süresini 1 hafta daha uzattı.

Opak Lens yetkilileri fuara katılamayan müşterilerine yıllık anlaşmalarıyla ilgili şu önemli mesajı duyurdu: “Masrafların ve kurların artması sonucunda mecburi bir artışın yansıyacağı 2020 fiyatlarından alım yapmak yerine, çok avantajlı olan iskontolu 2018 fiyatlarından alım olanağı sağlayan bu yıllık anlaşmaları incelemenizi ve size en uygun olanını seçerek zaman geçirmeden yapmanızı tavsiye ederiz.”

Fuar kampanya ve anlaşma fiyatlarından yararlanmak isteyen tüm Opak Lens müşterileri bağlı bulundukları Müşteri Temsilcileri ile görüşerek 4 Aralık 2019 tarihine kadar yıllık anlaşmalarını tamamlayabilir, kampanyalı alım yapabilirler.

Farklı alım kapasitelerine sahip, farklı ihtiyaçları olan müşterilerin her birine hitap edecek çeşitlilikte ve genişlikte sunulan kampanya ve yıllık anlaşmaların kapsamlarını ekli dosyalarda bulabilirsiniz.

Fiyatlar ve tüm sorularınız için bağlı bulunduğunuz bölgedeki Müşteri Temsilcinizi arayabilirsiniz.

Kampanya alımı ve yıllık anlaşmaların imzalanması için son tarih 4 Aralık 2019’dur.

Kampanyaları görmek için lütfen aşağıdaki resmin üzerine tıklayınız.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.