Opak Lens'ten Silmo İstanbul 2022 Fuarına Özel Kampanyalar, Özel Hediyeler

Detaylı bilgi için Opak Lens standına mutlaka uğrayın.

Opak Lens'ten Silmo İstanbul 2022 Fuarına Özel Kampanyalar, Özel Hediyeler
15 Kasım 2022 Salı 16:55

Opak Lens'ten Silmo istanbul 2022 Fuarına Özel Kampanyalar, Özel Hediyeler

Kontak lens, stok cam ve RX  camlar için hazırladığı kampanyalar ve bunları çok avantajlı fırsatlarla müşterilerine sunmaya hazırlanan Opak Lens tüm optik sektörünü standına bekleyerek bu fırsatlardan yararlanmak üzere optik sektörünü Silmoİstanbul 2022 fuarına davet ediyor.

Her yıl olduğu gibi 2022 yılı için Optisyenlik müesseselerine stok camlar, RX özel üretim camlar, güneş gözlüğü camları, kontak lens, solüsyon, özel kullanım gözlüklerini içeren çok geniş kampanyalar hazırlayan Opak Lens, Silmo İstanbul Optik Fuarı'nda Salon 9 B1- B2 – B3 stand alanlarında 75 kişilik bir ekiple hizmet verecek.

Kampanyalardan, optisyenlik müesseselerinin faydalanmasını sağlamak için fuar süresince çalışmalarına devam edecek olan Opak Lens, bunun yanısıra standlarında çeşitli aktiviteler de yapacak, dört gün boyunca kontak lens ve oftalmik cam konusunda uzman ekipler tarafından ziyaretçilere tanıtım sunumları düzenlenecek.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.