Opak Lens Kütahya Toplantısı Yapıldı

Opak Lens Franchise Projesi Kapsamında Sektörel Buluşma Toplantısı ile Bu Kez de Kütahya’daydı…

Opak Lens Kütahya Toplantısı Yapıldı
22 Mayıs 2024 Çarşamba 11:02

Opak Lens Kütahya Franchise Toplantısı Yapıldı
İlgili Galeriye Git

Opak Lens Franchise Projesi Kapsamında Sektörel Buluşma Toplantısı ile Bu Kez de Kütahya’daydı…

Opak Lens, franchise projesinin üçüncü adımını 21 Mayıs Salı akşamı gerçekleştirdiği bir davet ile duyurdu. Eskişehir ve Sakarya bölgesinden sonra Opak Lens Kütahya deposunun da franchise projesi kapsamında çalışmalarına devam edeceği bilgisini paylaştı. Kütahya ve çevre illerde bulunan optik mağazaların yoğun ilgi gösterdiği bu toplantıda Opak Lens yeni franchise iş ortaklığını 3A1B ile yaptığını duyurarak 3A1B yöneticilerini Kütahya optikleri ile tanıştırdı.

Opak Lens Eskişehir’de olduğu gibi Kütahya şubesi için de franchise iş ortaklığını 3A1B OPTİK DIŞ TİC. A.Ş. ile gerçekleştirdi. Medikal, hızlı tüketim ve telekomünikasyon sektörlerinde deneyimli ortaklar tarafından kurulmuş 3A1B OPTİK Eskişehir gibi Kütahya’da da optik sektörüne faydalı projeler geliştirerek katkı sağlamayı hedefliyor. GETİR markasının Ankara dağıtım operasyonunu de yöneten 3A1B Optik kurucuları, lojistik ve dağıtım alanındaki deneyimlerini Kütahya ili ve çevresindeki şehirlerde faaliyet gösteren optiklere de sunmayı planlıyor.

Opak Lens yöneticilerinin yanı sıra Opak Lens’in Kütahya franchise anlaşmasını yaptığı 3A1B firması yönetici ve bölge çalışanlarının katıldığı toplantı, saat 19.00 ‘da konukların Gülümser Hatun Termal Otel & Spa fuaye alanında karşılanması ve birlikte yenilen akşam yemeği ile başladı.

Opak Lens’in kuruluşundan bu yana geçen 20 yıl içinde şirketin kronolojik gelişimini anlatan videoların ardından Opak Lens İş Geliştirme Müdürü Fatma Küçüktaş Opak Lens Kütahya şubesinin franchise geçişinden sonra işleyişi konusunda bilgileri paylaştı.

Opak Lens Kütahya franchise ortağı 3A1B şirketinin Yönetim Kurulu Üyesi Atilla Şahin Eskişehir franchise çalışmaları kapsamındaki deneyimlerini aktardı ve Kütahya bölgesinde de Opak Lens ile birlikte çalışmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Opak Lens Yönetim Kurulu Başkanı Erol Harbi’nin optik sektörüne ilişkin gelişmeleri paylaştığı konuşmada sektörü tehdit eden tehlikelere vurgu yaptı. Başta tekelleşme olmak üzere üç noktadaki riski iyi görmek gerektiğinin altını çizdi. Internette online kontak lens satışının yasal olmamasına rağmen pandemiden sonra iyice çoğaldığının ve bunun toplumun göz sağlığına getirebileceği negatif etkilerinin yanı sıra optik mağazalara doğrudan gelir kaybı olarak yansıdığını anlattı. Ve şu anda çok yaygınlaşan bir başka sorunsal interaktif olarak ele alındı ve oftalmik camda yasal olmamasına rağmen reçete yanında marka verilmesine ilişkin sorunlar katılımcılarla birlikte karşılıklı konuşuldu. Erol Harbi bu konuda bölgenin Sivil Toplum Kuruluşlarına çok görev düştüğünü bildirdi.

Toplantıya katılan Opak Lens kurucu ortağı Turgay Coşkun, 3A1B kurucu ortağı Ali Uğurlu, Opak Lens İç Anadolu Bölge Müdürü Tolga Bıyıklı ve Opak Lens Üst Düzey Yönetici Asistanı Ayşegül Akay, yemek ve toplantı molası sırasında katılımcılarla Kütahya bölgesi ve sektörel konularda sohbet etme fırsatı buldular.

3A1B Eskişehir Bölge Müdürü Murat Selim, Eskişehir Ofis Sorumlusu Yüksel Seyhan, Kütahya Ofis Sorumlusu Medine Koç ve Kütahya Müşteri Hizmetleri Yetkilisi Ceyda Boy da katılımcılarla yakından ilgilenerek ev sahipliği görevini üstlendiler…

Soru cevap kısmının ardından toplu fotoğraf çekimi yapıldı ve katılımcıların bu tip seminerlerin tekrarı temennisi ile toplantı saat 23:00’de sona erdi.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.