Opak Lens Eskişehir Franchise Toplantısı

Franchise projemizin ilk adımını, 9 Ağustos Çarşamba akşamı Eskişehir’de bulunan tüm optik mağazaların davetli olduğu, Tasigo Hotel’de, bir toplantı ile taçlandırıyoruz.

Opak Lens Eskişehir Franchise Toplantısı
04 Ağustos 2023 Cuma 15:47

Opak Lens -Franchise Eskişehir Toplantısı
18 Kasım 2022 tarihinde İstanbul’da lansmanını gerçekleştirmiş olduğumuz Opak Lens – Franchise projemizin ilk anlaşmasını, uzun süren çalışmalardan sonra pilot bölge olarak belirlediğimiz Eskişehir depomuzu franchise ederek gerçekleştirmiş bulunuyoruz.

Franchise projemizin ilk adımını, 9 Ağustos Çarşamba akşamı Eskişehir’de bulunan tüm optik mağazaların davetli olduğu, Tasigo Hotel’de, bir toplantı ile taçlandırıyoruz.



Bu toplantıda Eskişehir depomuzun Franchise oluşumuyla ilgili bilgilendirmeler verilecek olup aynı zamanda Türkiye’de ve Dünyada ilk defa olacak Zenith Mimesys kişiye özel yapılan ürün ve cihazımızın tanıtımı da yapılacaktır.



Toplantımız boyunca optik sektörünü ilgilendiren çeşitli çalışmalardan da bahsedilecek, bünyemize aldığımız yeni ürünlerden de söz edeceğiz.

Opak Lens olarak yıl sonuna kadar planlanan 5 franchise depo/şube anlaşmalarının yapılması için gerekli çalışmaları büyük bir emek ve titizlikle sürdürmeye devam ediyoruz.

*9 Ağustos Çarşamba günü gerçekleştirilecek Opak Lens-Eskişehir toplantımıza Eskişehir’de bulunan tüm optik mağazalar davetlidir.*

Toplantımız yemeklidir. Rezervasyon sistemi ile içeriye alım gerçekleşeceği için davetiyesi ulaşmamış ve çevre illerden de katılmak isteyen optik mağazaların aşağıdaki iletişim numarası ile bizimle irtibata geçmesini önemle rica ederiz.


Sevgi ve Saygılarımızla,
Opak Lens

İletişim:
Firuzan Yılmaz: 05373038574


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.