Opak Lens - EMO Optik İş Birliğinde Kontak Lens Bilgilendirme Toplantıları

Çok uzun yıllara dayanan Opak Lens-EMO Optik ortak çalışmaları 2016 yılında hız kazanarak güçlü bir işbirliğine dönüştü.

Opak Lens - EMO Optik İş Birliğinde Kontak Lens Bilgilendirme Toplantıları
15 Nisan 2016 Cuma 16:04

Çok uzun yıllara dayanan Opak Lens-EMO Optik ortak çalışmaları 2016 yılında hız kazanarak güçlü bir işbirliğine dönüştü. Bu kapsamda EMO Optik çalışanlarının kontak lens satışlarında şimdiye dek gösterdikleri başarıyı daha da ileri götürmek amacıyla organize edilen iki günlük toplantılarda Opak Lens İş Geliştirme Müdürü Fatma Küçüktaş ve Pazarlama ve Denetim Müdürü Hülya Şenyüz kontak lens konusunda sunumlar yaptılar.




13 ve 14 Nisan tarihlerinde iki farklı gruba yapılan sunumlarda kontak lensin gelişimine ilişkin bilgiler paylaşıldı. İkinci günkü toplantıya katılan Opak Lens Yönetim Kurulu Başkanı H. Erol Harbi de bu kapsamda EMO Optik çalışanlarıyla yaptığı sohbette, bilgi sahibi olmanın önemine vurgu yaptı ve EMO Optik Yönetim Kurulu Başkanı Osman Önal ve Başkan Vekili Erdoğan Önal tarafından ekibe sunulan bu imkânın iyi değerlendirilmesinin Türkiye'de kontak lens pazarının gelişimine de katkı sağlayacağını belirtti.

Bir sağlık mesleği erbabı olarak satış yapmanın ötesinde, öncelikli olarak sağlık konusunda kontak lens kullanıcılarına en doğru bilgilerin aktarılmasıyla ilgili yöntemlerin anlatıldığı toplantılarda Opak Lens Satış Müdürü Cem Aykut Dinçaslan ve Satış Müdür Yardımcısı Murat Çimen de satışa ilişkin bilgiler paylaştılar.



Merkezi Antalya'da bulunan EMO Optik Antalya, Çanakkale, İstanbul ve İzmir'de toplam 17 mağaza ile hizmet veriyor. Türkiye optik sektörünün en güçlü yerli zincir mağazası olan ve ciddi bir istihdam olanağı sağlayan EMO Optik, yatırımların en büyüğünü eğitimli ve deneyimli personel yapısı oluşturmaya ayırmış kurumsal bir altyapıya sahip. Yeniliğe açık duruşu ve ürün gamını sürekli zenginleştiren ve farklılaştıran bakış açısıyla EMO Optik sektörümüzdeki başarılı yerli sermayeli kuruluşların başında geliyor.

Optik sektöründe yerli sermayeli firmalarla çalışma prensibine öncelik veren Opak Lens Yönetim Kurulu Başkanı H. Erol Harbi, EMO Optik kontak lens bilgilendirme toplantıları kapsamında EMO Optik ekibinin dinamik, ilgili ve yeniliğe açık yapısına dikkat çekici olduğunu belirterek, Opak Lens ekibini toplantılar boyunca iyi ağırlayan EMO Optik Yönetim Kurulu Başkanı Osman Önal’a ve Başkan Vekili Erdoğan Önal'a teşekkür etti.




İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.