Opak Lens 2024 Haziran Ayı Ürün Kataloğu Dağıtımına Başlandı

Opak Lens 2024 Haziran Ayı Oftalmik Cam ve Kontak Lens Kataloğu Dağıtımına Başlandı

Opak Lens 2024 Haziran Ayı Ürün Kataloğu Dağıtımına Başlandı
06 Haziran 2024 Perşembe 13:36

 Opak Lens 2024 Haziran Ayı Oftalmik Cam ve Kontak Lens Kataloğu Dağıtımına Başlandı

Opak Lens’in belirli zamanlarda, ara dönem pratik liste olarak düzenleyip yayınladığı 2024 Haziran ayı ürün kataloğunun dağıtımına başlandı. Optisyenlik müesseseleri tarafından yalnızca fiyat listesi olarak değil, aynı zamanda pratik bir referans kılavuzu olarak da kullanıldığını düşündüğümüz bu katalog, bu nedenle yine Opak Lens’in oftalmik cam ve kontak lens ürünlerinin tüm özelliklerini içerecek şekilde hazırlandı.

Yıl sonuna kadar döviz kurlarındaki değişikliğin çok fazla olmayacağı öngörüsünden hareketle, Haziran 2024 kataloğundaki fiyatlar doğrudan basılı olarak yer almaktadır. Aynı zamanda önceki versiyonda olduğu gibi QR kod sistemi içinde fiyatlama da mevcuttur. QR sistemi ile okuma yapmak isteyen optisyenlik müesseseleri yetkilileri akıllı telefonlarının kamerasını ve/veya QR kod okuma aplikasyonlarını kullanabilirler.

Opak Lens şube ve depolarına 5 Haziran 2024 itibari ile gönderimi yapılan kataloglar kısa bir zaman dilimi içinde Opak Lens müşterilerine iletilmiş olacaktır. Kataloğa ihtiyacı olan optisyenlik müesseseleri bölgelerindeki Opak Lens yetkili birimlerinden talepte bulunabilirler.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.