Opak Lens 2023 Ürün Kataloğu Dağıtımına Başlandı

Opak Lens 2023 Oftalmik Cam ve Kontak Lens Ürün Kataloğu Dağıtımına Başlandı

Opak Lens 2023 Ürün Kataloğu Dağıtımına Başlandı
20 Şubat 2023 Pazartesi 10:36

Opak Lens 2023 Oftalmik Cam ve Kontak Lens Ürün Kataloğu Dağıtımına Başlandı

Opak Lens’in her yıl basımını yaparak dağıtımını sağladığı oftalmik cam ve kontak lens ürün kataloğu, ürünlerin tüm özelliklerini içeren bir referans kılavuzu olarak optisyenlik müesseseleri tarafından kullanılıyor.

QR KOD SİSTEMİ İLE BASILDI

Bu sene yayınlanan katalogda döviz fiyatlarındaki istikrarsızlık nedeni ile ürün fiyatları yer almıyor, Optik mağazalar her ürün için katalogda yer alan QR kodlarını Iphone cep telefonlarının kamerası ile Android telefonlarda ise QR kod okutucu uygulamalar ile okutarak gidilen web sayfasında ürünlerin fiyatlarını görebilecekler.

GÖNDERİM NASIL YAPILACAK?

Kargo fiyatlarındaki artış nedeni ile tek tek her optik mağazaya gönderim çok maliyetli olduğu için kataloglar ürün sevkiyatları ile birlikte gönderilecektir.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.