KOSGEB Desteğiyle Kendi İş Yerini Açtı

Amasya’da girişimcilik eğitimini alan Fuat Furkan Ayvaz, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı'nın (KOSGEB) desteğiyle kendi iş yerini açtı.

KOSGEB Desteğiyle Kendi İş Yerini Açtı
07 Nisan 2016 Perşembe 10:03

 KOSGEB’ten aldığı 30 bin lira destekle Akdağmadeni Belediyesi Kültür Merkezine optik dükkanı açan Ayvaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, amacının ilçe halkına kaliteli hizmet vermek olduğunu belirtti.

Amasya Üniversitesi Fen Bilgisi öğretmenliğinden mezun olduktan sonra, tekrar sınavlara girerek Amasya Üniversitesi Optisyenlik Bölümünü kazandığını ifade eden Ayvaz, ''Öğrencilik yıllarımda 10 yıllık mesleki çalışma hayatımın bana vermiş olduğu katkıyla, 2015 yılında Amasya’da açılan KOSGEB girişimcilik kursuna başvurdum. Almış olduğum belge ile optisyenlik mesleğimi yapmak için girişimlerde bulunarak Akdağmadeni’ne iş yeri açmak istedim. Almış olduğum belge sayesinde de bu hayalimi gerçekleştirmiş oldum.” dedi.

Kaynak: AA, ulke.com.tr


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.