Kalite Ve Gücü Birleştiren Gözlük Camı: GP-VEX

GP-VEX 1.58 indeks asiferik dizaynı ile kalite ve estetiği bir arada sunuyor.

Kalite Ve Gücü Birleştiren Gözlük Camı: GP-VEX
01 Nisan 2019 Pazartesi 15:04

1.58 ASP GP-VEX SHMC

Kalite Ve Gücü Birleştiren Ürün: GP-VEX

Özellikle faset çerçeveler için gerekli olan kırılma mukavemetini görme kalitesiyle birleştiren GP-VEX bu anlamda sektörün önemli ihtiyaçlarından birini rahatlıkla sağlıyor. Bilindiği gibi polikarbon camlar kırılma mukavemetli olmasına karşın düşük abbe değeri ile kullanıcısına, montaj zorluğu ile gözlükçülere birtakım sıkıntılar yaşatmaktadır. Daha çok uygun fiyatlı olduğu için tercih edilen bu camların yerine hem yüksek abbe değeri (43) ile mükemmel bir görme kalitesi sunan, hem de organik tabanlı bir hammadde olduğu için kolaylıkla işlenebilen GP-VEX, kalitesini OPAK LENS’in uygun fiyat politikasıyla birleştirerek sektöre bu anlamda çok iyi bir çözüm getiriyor.

GP-VEX 1.58 indeks asiferik dizaynı ile kalite ve estetiği bir arada sunuyor. Süper hidrofobik kaplama ürünün kullanım konforunu artırıyor. OPAK LENS tarafından 1 yıl kırılmazlık güvencesiyle piyasaya sunulan GP-VEX (-) konkav numaralarda 6.00/4.00, (+) konveks numaralarda 6.00/2.00 numaralarında stok bulunmaktadır.

Kırılma direnci ve yüksek görme kalitesi özellikleriyle çocuklar başta olmak üzere her yaşta ve her çeşit çerçeve kullanıcısına önerilebilen GP-VEX camları ile sizde gücünüze güç, görüşünüze konfor katın.

Daha ayrıntılı bilgiyi OPAK LENS müşteri hizmetleri veya satış temsilcilerinden alabilirsiniz.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.