Güneş Optik'ten Örnek Davranış

Bursa’da down sendromlu Samet Sevinç, optik mağazasında müdür oldu.

Güneş Optik'ten Örnek Davranış
29 Mart 2016 Salı 10:00

Güneş Optik’in müdürü Nurettin Aydın,Down Sendromlular Haftasına farklı bir faaliyete imza attı.



Aydın, down sendromluların önyargıya maruz kalmasını önlemek maksadıyla, mağazasında çalışan Harun Sevinç’in kardeşi olan down sendromlu Samet Sevinç’i bir günlüğüne olsa iş yerine müdür yaptı. Bu tarz sosyal sorumluluk projelerinde bütün meslektaşlarının ve sivil toplum örgütlerinin destek olmalarını gönülden istediklerini söyleyen Nurettin Aydın, “21 Mart Down Sendromlular Gününe özel olarak sendromlu arkadaşlarımızdan biriyle tam gün mesai yapmak istedik. Ona, kendi ekibimizden, bizden biri olduğunu hissettirmek istedik. Bu tip sosyal sorumluluk projelerinde yer almaktan gurur duyuyoruz. Samet bizim yeni iş arkadaşımız oldu, onunla gurur duyuyoruz” dedi.



Mutluluğu yüzünden okunan down sendromlu Samet Sevinç, “Ben Bursasporluyum. Burada kahve ve çay içiyor, müşterilerle ilgileniyoruz. Allah razı olsun. Herkese teşekkürler” diyerek duygularını paylaştı.

Kaynak:milliyet.com.tr


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.