Göz Yorgunluğuna Palming Yöntemi ile Veda Edin

Palming yöntemi nedir? Nasıl uygulanır?

Göz Yorgunluğuna Palming Yöntemi ile Veda Edin
13 Ağustos 2019 Salı 11:25

Göz Yorgunluğuna Palming Yöntemi ile Veda Edin

Gözlerimiz dünyaya açılan pencerelerimizdir. Onlara iyi bakmazsak ilerde karşılaşabileceğimiz sorunlarla baş etmek için artık geç olabilir. Peki günlük göz egzersizleri nasıl yapılır ve gözlerinizi dinlendirmek için hangi yöntemlerden faydalanmak gerekir gelin birlikte bakalım.

Önemli Not: Göz rahatsızlıklarınız için lütfen uzman bir göz hekimine muayene olunuz, buradaki bilgiler sadece tavsiye niteliğindedir, tedavi içermez.

Göz bozukluğunuz varsa daha iyi görmek adına ameliyat olmanıza gerek yok. Bunu doğal yollarla giderebilirsiniz. Bu şekilde gözlerinizi eğitebilir ve yaygın göz hastalıklarından kaçınabilirsiniz.

GÖZ YORGUNLUĞU İLE MÜCADELE

İnsanlar fazla göz yorgunluğu yaşadıklarında görüşlerini kaybederler.

Bu, bilgisayar ya da televizyon önünde çok fazla vakit harcamaktan da kaynaklanabilir ayrıca dikkatli olarak bakmasanız bile çok odaklandığınız için gerçekleşebilir.

Ayrıca bu yorgunluklar, sık sık baş ağrısına da sebep olabilir.

Gözlerinizi rahatlatmak için, palming tekniğini kullanabilirsiniz:

  • Isınana dek iki elinizi birbirine sürtün.
  • Dirseklerinizi bir masaya koyun ve gözlerinizi ellerinizin avuçlarına yerleştirin, fakat ellerinizle gözlerinize baskı uygulamayın.

  • Bu pozisyonda birkaç dakika bekleyin. Aynı zamanda, gözünüzde ya da çevreleyen kaslarda herhangi bir yorgunluk var mı gözlemlemeye çalışın.
  • Bu egzersiz sonunda, harika bir rahatlama duyacaksınız. Ayrıca görüşünüzde daha büyük bir netlik algılayacaksınız.

Kaynak: www.haber365.com.tr


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yok sevcan - 4 ay önce
yaw heeee