Göz Renginizi Değiştirebilecek 7 Şey

Göz renginizi değiştirebilir misiniz? İster kahverengi ister mavi gözlü olun, mesela yeşil gözlü olsaydınız nasıl görüneceğinizi merak etmişsinizdir.

Göz Renginizi Değiştirebilecek 7 Şey
04 Mart 2019 Pazartesi 09:52

Göz renginizi değiştirebilir misiniz? İster kahverengi ister mavi gözlü olun, mesela yeşil gözlü olsaydınız nasıl görüneceğinizi merak etmişsinizdir. Muhtemelen çoğunuz göz renginizi değiştirmenin elinizde olmadığını ve tamamen genetik olduğunu düşünebilirsiniz. Ama hiç gözlerinizin renginin güneşli bir günde neden daha açık göründüğünü merak ettiniz mi? Fakat çoğumuz yediğimiz yiyecekler ya da duygularımız gibi faktörlerin irisimizin rengini değiştirebileceğini bilmiyoruz. Evet, göz renginiz sadece ışığa ya da ruh halinize bağlı olarak değil, başka faktörlere de bağlı olarak değişebilir! İnsanların göz rengini neden ve nasıl değiştirebileceği hakkında ilginç bilgiler Hayata Olumlu Bak kanalında derlenmiş, sizlerle paylaşıyoruz.

Not: Videoda renkli lenslerin sadece numarasız olduğu belirtilmiş, günümüzde renkli lensler her türlü göz kırma kusuru için numaralı olarak sunulmaktadır, bu bilgiyi de biz düzeltmiş olalım. (Optik Gazete)

Kaynak: https://www.youtube.com/channel/UCadTei_kVzFAfcec1WyUspw


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.