Göz İçi Lensler ve Sut’ta Talep Edilen Düzenlemelerle İlgili Görüşüldü

SGK Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürü Sayın Dr. İsmet KÖKSAL makamında ziyaret edildi.

Göz İçi Lensler ve Sut’ta Talep Edilen Düzenlemelerle İlgili Görüşüldü
03 Mart 2016 Perşembe 12:10

 Genel Başkanımız Sayın Turgut VARDİ, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Sayın Peyami ÇAKAR ve Ramazan ÖZMUTLU tarafından 2 MART 2016 Çarşamba günü Saat 10.30’da SGK Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürü Sayın Dr. İsmet KÖKSAL makamında ziyaret edildi.

Yapılan ziyarette SGK GSS Tıbbi Malzeme Daire Başkanı Sayın Dr. Mustafa ÖZTÜRK’ün yer aldığı toplantıda genel sağlık sigortalılarına sunulan hizmetler ile geri ödeme kapsamında bulunan görmeye yardımcı tıbbi malzemeler için SUT’ta ( Sağlık Uygulama Tebliği ) talep ettiğimiz düzenlemeler hakkında bilgi paylaşımı yapıldı.

Diğer taraftan T.C. Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Başkanlığının 19 Ocak 2016 tarih ve 6398 sayılı yazısı ile “ Göz içi lensler (IOL) konusu hakkında da mevcut mevzuat üzerinde durum ve yazının gereği hakkında taleplerimiz arz edildi.

SGK Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürü Sayın Dr. İsmet KÖKSAL’a ve SGK GSS Tıbbi Malzeme Daire Başkanı Sayın Dr. Mustafa ÖZTÜRK’e bizleri kabul ettiği, anılan konu ve taleplerimiz hakkında göstermiş oldukları yakın ilgiye ayrı ayrı teşekkür ederiz.

Kaynak: gozder.com


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.