Geçmiş Olsun İzmir, İzmir'de Çok Büyük Deprem Oldu

İzmir'e ve Tüm Ülkemize Geçmiş Olsun

Geçmiş Olsun İzmir, İzmir'de Çok Büyük Deprem Oldu
30 Ekim 2020 Cuma 17:08

İzmir ve çevresi bugün saat 14.51.'de büyük bir depremle sallandı.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, depremin merkez üssünü Ege Denizi'nde İzmir'in Seferihisar ilçesinin 17.26 kilometre açığı olarak açıkladı.

Deprem İzmir'in yanı sıra çevre illerde de hissedildi. İzmir'de 20'ye yakın binanın yıkıma uğradığı, çok sayıda binada da hasar oluştuğu belirtildi.

Bayraklı'da yıkılan bir binadan 3 kişi yaralı olarak kurtarıldı. Bayraklı Belediye Başkanı yaptığı son açıklamada, 3 binanın tamamen çöktüğünü söyledi.

OPAKAY'DA ÜRETİME ARA VERİLDİ!

Opak Lens AŞ’nin sahip olduğu Opakay Multifokal özel üretim gözlük camları tesisinin de bulunduğu Bayraklı ilçesinde çok şiddetli bir şekilde hissedilen deprem nedeni ile OPAKAY tesislerinde üretime bir süre ara verildi. Aşağıda kamera kayıtlarında da görüleceği şekilde üretim tesisinde maddi zayiat oluştu, çok şükür herhangi bir can kaybı olmadı. 6.6 şiddetinde meydana gelen depremin hala artçı sarsıntıları güçlü bir şekilde hissediliyor.

Opakay yönetimi tarafından yapılan açıklamaya göre can güvenliği açısından ikinci bir açıklamaya kadar üretime ara verildiği ve üretim başladığı zaman açıklama yapılacağı bildirildi.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
özay özkaya - 4 yıl önce
Geçmiş olsun, Rabbim yardımcımız olsun.
Avatar
Yağmur optik Eskişehir - 4 yıl önce
Geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun hayırlısıyla toparlanmayı Allah nasip etsin
Avatar
Atilla Karip - 3 yıl önce
çok büyük geçmiş olsun,bütün çalışanlarınıza ,geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.