Ege Üniversitesi Optisyenlik Bölümü Sosyal Sorumluluk Projesi

Ege üniversitesi Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu optisyenlik programi öğrencileri thu dersi kapsamında “Gözünüz Gibi Bakin” isimli sosyal sorumluluk projesi başlattı.

Ege Üniversitesi Optisyenlik Bölümü Sosyal Sorumluluk Projesi
02 Aralık 2019 Pazartesi 15:56

Ege üniversitesi Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu optisyenlik programi öğrencileri thu dersi kapsamında “Gözünüz Gibi Bakin” isimli sosyal sorumluluk projesi başlattı. Proje icin Türkiye’nin optik sektöründe öncü dijital haber portalı olan Optik Gazete’yi bilgilendiren ve desteğini istiyen geleceğin Optisyenleri proje hakkında açıklamalarda bulundu. Göz sağlığı konusunda toplumu bilinçlendirmeyi amaç edinerek sosyal sorumluluk projesi düzenleyen optisyenlik programı öğrencilerimizi biz de destekliyor, proje ile ilgili görsel ve açıklamaları sosyal medya hesaplarımızda paylaşarak katkı sağlayacağımızı kendilerine bildiriyoruz.

“Ege üniversitesi optisyenlik bölümü öğrencileri olarak thu dersi kapsamında gözünüz gibi bakın diyerek göz sağlığı ile ilgili sosyal sorumluluk projesine hazırlanıyoruz. Proje kapsamında birçok kurumla iletişime geçen ve sponsorluk alan öğrenciler olarak proje hakkında İzmir çapında ve sosyal medya kanalıyla ulusal anlamda binlerce kişiyi bilinçlendirmeyi amaçlıyoruz. “Güneşin Gülüşüne Aldanmayın” sloganı ile sesimizi duyurmaya çalışan optisyen adayları olarak katarakt, pterjiyum ve fotokeratit gibi hastalıkların önemine ve ultraviyole ışınlarının göze zararlarına vurgu yapmak istiyoruz. Bu noktada sosyal medya ve tanıtımlarımızda bizlere destek olacak olan belediyelerimizin bilbordları içinde destek almış bulunuyoruz.

Projenin Aralık ayı içerisinde her hafta bir noktada stand kurumu ve broşür dağıtımıyla birlikte stand basında bulunan UV ölçer cihazımız ile standımızı ziyaret eden misafirlerimize UV korumayı görsel olarak da anlatacağız. Stand noktalarımız sırası ile Ege Üniversite Hastanesi Alsancak Kıbrıs şehitleri Karşıyaka metro ve forum Avm şeklindedir.”


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.