Dr. Ali Sait SEPTİOĞLU ÜTS Hakkında Mikrofonlarımıza Konuştu!

Toplum sağlığını ciddi şekilde tehdit eden sahte ilaca karşı önlem olarak T.C Sağlık Bakanlığı'nca geliştirilen ürün takip sistemi, dünyada uygulanacak ilk geniş kapsamlı proje olma özelliğini taşıyor.

Dr. Ali Sait SEPTİOĞLU ÜTS Hakkında Mikrofonlarımıza Konuştu!
01 Aralık 2015 Salı 15:32


2013 yılından beri Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu’nda, Tıbbi Cihaz ve Kozmetik Ürünler Başkan Yardımcısı olarak görev alan Dr. Ali Sait SEPTİOĞLU ile bu yıl 25-26 Kasım 2015 tarihleri arasında İstanbul’da bulunan Hilton Bomonti Otel ve Konferans Merkezinde gerçekleştirilen Ürün Takip Sistemi projesinin 3. Çalıştayı’nda röportaj gerçekleştirdik.

Sayın SEPTİOĞLU; mikrofonlarımıza Ürün Takip Sistemi projesinin amacını, projede hangi aşamaya gelindiğini, sektör haricinde vatandaşa ve gözlükçülük sektörüne sağlayacağı faydalardan bahsetti.

Kayıt dışı ekonomi ile mücadelenin de önünü kesecek olan projenin bitişi için öngörülen tarihin de 2017 yılının ortaları olduğunu belirtti.

Röportajın tamamını aşağıda inceleyebilirsiniz.






İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.