"Destek Vermeye ve Birlikte Çalışmaya Davet Ediyoruz. "

"Problemlerin çözümü kiminle konuşsanız birlik beraberlikten geçtiğini işaret eder. "

"Destek Vermeye ve Birlikte Çalışmaya Davet Ediyoruz. "
07 Haziran 2016 Salı 11:51

Birlikte Güçlüyüz… Birlik’le Güçlüyüz…

Problemlerin çözümü kiminle konuşsanız birlik beraberlikten geçtiğini işaret eder. Birlik ve beraberlik, icraata geçmeyip söylemde, lafta, temennide kalırsa bir anlam ifade etmez.

2004 de meslek kanunumuzdan, mesleğin icrası için Türk vatandaşı olma şartı kaldırıldı. 23 dernekten 22 sinin karşı olmasına rağmen, tek bir dernek tarafından istendi ve savunuldu. Türkiye’de zincir mi var? Mezun olanlara iş ve istihdam alanları açıyoruz, AB müktesebatı söylemleri ve yalanları ile meslektaşlarımızın mülkiyet hakkı elinden alındı. Tüm bunlar değişim ve gelişme olarak takdim edildi. Maalesef meslektaşlarımıza bu mesleğin geleceği içinde biçilen rol işçilik.

Mesleki geleceğimizi teminat altına almak için,

Başta Konfederasyonumuz, Federasyonlarımız, Derneklerimiz olmak üzere tüm meslek temsilcilerimizi ve mesleki sivil insiyatifleri Kanun tekliflerimiz konusunda bizlere destek vermeye ve birlikte çalışmaya davet ediyoruz.

Gözlükçü ve Optisyen kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Taylan KÜÇÜKER
Eczacı Gözlükçü
Ege Gözlükçüler ve optisyenler Dernekleri Federasyonu
Eğitim komisyonu Başkanı 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.