Baha Optik Bayilerine Unutulmaz Tatil Keyfi

Baha Optik tura katılan sektör mensuplarından tam not aldı.

Baha Optik Bayilerine Unutulmaz Tatil Keyfi
13 Ağustos 2018 Pazartesi 14:21

Sektörde 20 yılı aşkın tecrübesiyle her geçen gün gelişimine devam eden ve her yıl düzenlediği bayi toplantılarıyla adından söz ettiren Baha Optik yepyeni ve optik sektöründe görülmemiş bir etkinlikle bu yıl da bayilerine müthiş bir tatil deneyimi yaşattı.



Bayilerine İzmir Çeşme'den başlayan ve Yunan adaları Mikonos ile Santorini'den sonra Yunanistan'ın başkenti Atina'ya kadar uzanan muhteşem bir gemi turu tatili sunan Baha Optik tura katılan sektör mensuplarından tam not aldı.
 
Daha önceki yıllarda yapılan bayi toplantılarından farklı olarak bu sene yapılan organizasyonda ürün tanıtımı ve satışı yapılmadığı için tura katılan misafirler gönüllerince tatilin keyfini çıkarıp gidilen yerleri doyasıya gezme ve eğlenme fırsatı yakaladılar. Tümü panoramik manzaralı odalarda konaklayan misafirler yolculuk esnasında Ege ve Adriyatik denizinin eşsiz güzelliğini seyrederek yolculuk ettiler ve düzenlenen turlar ile Mikonos, Santorini adalarının ve Atina’nın en güzel yerlerini gezme ve keşfetme fırsatı yakaladılar.
 
Baha Optik Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Coşkun seyahatin başlangıcında yaptığı konuşmada her sene olduğu gibi bu yıl da bayilerine eşsiz bir deneyim yaşatmak istediklerini fakat diğer senelerden farklı olarak bu sene satış ve ürün tanıtımı yapmayarak misafirlerine tam bir tatil hediye etmek istediklerini söyleyerek davetlerine uyarak tura katılan bayilerine teşekkür etti ve gönüllerince bir tatil keyfi yaşamaları dileğinde bulundu.



















 
3 gün boyunca stresten uzak ve çok farklı bir tatil keyfi yaşamanın memnuniyeti ile turu tamamlayan misafirler seyahatin sonunda gemiden ayrılırken Baha Optik’e teşekkür etiler ve önümüzdeki yıllarda tekrar buluşma dileklerini ilettiler.

 



Optik Gazete olarak biz de Baha Optik’i düzenlediği başarılı ve son derece keyifli organizasyon için tebrik ediyor, bol kazançlı günler diliyoruz.
 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.