Ankara Optik Fuarı Yarın Başlıyor

Başkent optk fuarı 11-12-13 Mart tarihlerinde Altınpark Expo Fuar alanında düzenleniyor.

Ankara Optik Fuarı Yarın Başlıyor
10 Mart 2022 Perşembe 09:56

İlki 17-18-19 Eylül 2021 tarihlerinde düzenlenen Ankara Optik Fuarının ikincisi yarın başlıyor.

11-12-13 Mart 2022 tarihlerinde Ankara Altınpark Expo Fuar Alanı’nda düzenlenecek fuara 50’ye yakın üretici ve tedarikçinin katılması bekleniyor. Optik ihtisas fuarı olduğu için sadece optik sektörü mensuplarına açık olacak fuarın katılımcıları gözlük çerçevesi, cam, lens, solüsyon, güneş gözlüğü, yedek parça, optik mağaza dekorasyonu alanında üretici ve tedarikçi firmalarla tanışma ve ürünlerini tanıma fırsatı bulacaklar.

Konum olarak Anadolu’nun birçok iline yakın olan başkentimizde düzenlenen fuarı 15.000 optik sektörü mensubunun ziyaret edeceği düşünülüyor.

OPAK LENS A26  ve BAHA OPTİK A27 numaralı standlarında tüm ziyaretçilerini karşılamaya hazırlar. OPAK LENS, Ankara fuarı için hazırladığı birbirinden cazip optik cam, kontak lens ve solüsyon kampanyaları ile fuar katılımcılarına özel fırsatlar sunacak.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.