Akay Optik SILMO PARIS 2022 Optik Fuarına Katılıyor

Silmo Paris Optik Fuarı 23 Eylül Cuma Günü Başlıyor

Akay Optik SILMO PARIS 2022 Optik Fuarına Katılıyor
21 Eylül 2022 Çarşamba 17:28

23 – 26 Eylül 2022 tarihleri arasında Paris’te gerçekleştirilecek olan SILMO Paris 2022 Optik Fuarına sadece 1 gün kaldı

Tüm optik endüstrisinin gelişimi ve uluslararası konumu için benzersiz bir ortam sunan Silmo Paris, yaratıcılığın teşvik edilmesi, piyasa beklentilerinin karşılanması ve fark yaratılması için bir fırsat olarak büyük ilgi görecek.

AKAY OPTİK SILMO PARİS OPTİK FUARINDA

Opak Lens bünyesinde üstün kalite ve hizmet politikasıyla İzmir’deki fabrikasında gözlük camı üretimini sürdüren AKAY OPTİK, İtalya’nın MILANO şehrinde düzenlenen MIDO Optik fuarından sonra PARIS SILMO Optik fuarına da katılıyor. AKAY OPTİK son teknoloji freeform cihazlarında imal ettiği özel üretim oftalmik camlardaki başarısını Türkiye optik sektöründen sonra Avrupa’ya da tanıtmak için SILMO PARIS optik fuarına da katılarak dünya piyasalarında yer almak adına atılımlarını sürdürüyor.

Silmo Paris, sektör uzmanlarının değişen talepleri konusunda eğitim almalarını sağlayarak yeni mesleki gelişim fırsatları da sunuyor.

Optik ve gözlük sektörlerindeki uluslararası katılımcı ve ziyaretçilerin yoğun ilgi göstermesi beklenen SILMO Paris 2022, bu yıl da Paris Nord Villepinte Fuar Merkezi'nde gerçekleştiriliyor.
 

Optik Gazete olarak Akay Optik ve ülkemizden Paris Silmo Optik fuarına katılan tüm firmalarımıza başarılar diliyoruz.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.