Akay Optik MIDO 2022 Optik Fuarına Katılıyor

MIDO 30 Nisan – 2 Mayıs tarihleri arasında İtalya’nın MİLANO şehrinde kapılarını açıyor.

Akay Optik MIDO 2022 Optik Fuarına Katılıyor
28 Nisan 2022 Perşembe 11:14

OPTİK DÜNYASI MIDO FUARINDA BULUŞUYOR

Dünyanın önde gelen gözlük fuarı MIDO 30 Nisan – 2 Mayıs tarihleri ​​arasında İtalya’nın MİLANO şehrinde kapılarını açıyor.

Covid-19 pandemisi nedeni ile 2020 yılında yapılamayan, 2021 yılında ise Online olarak yapılan fuar 2 senenin ardından 45 ülkeden 650 katılımcı, 5 salona yayılan etkinlikler ile, alıcıları, gözlükçüleri, tasarımcıları ve İtalyan ve uluslararası medyayı ağırlayacak.

AKAY OPTİK MIDO OPTİK FUARINDA

Opak Lens bünyesinde üstün kalite ve hizmet politikasıyla İzmir’deki fabrikasında gözlük camı üretimini sürdüren AKAY Rx Laboratory son teknoloji freeform cihazlarında imal ettiği özel üretim camlarındaki başarısını Türkiye optik sektöründen sonra Avrupa’ya da tanıtmak için MIDO optik fuarına katılıyor.

Akay Optik  Salon 15, Stand V35 de ziyaret edilebilir.

Dünya Optik sektörüne yön veren Mido Optik fuarı, sektöre ait yenilikler, kongreler, toplantılar ve son trendler ile her sene büyük ilgi görüyor.

Dünyaca ünlü gözlük markaları ve bu markaların 2022 yılı modellerinin sunulacağı Mido fuarında yaklaşık iki bin marka ve iki milyondan fazla ürün çeşidi sergileniyor. Moda ürünler, çerçeveler, lensler ve gözlük bakım ürünleri gibi birçok ürün grubunu bir arada sunan Mido fuarı profesyonelleri ve ziyaretçilerini sektör hakkında bilgilendirerek oldukça memnun edici bir fuar olma özelliğini koruyor.

345.000 m2’lik alanda, toplam 5 salondan oluşan fuar alanı dünyanın en büyük fuar merkezleri içinde yer alıyor. Mido Optik fuarında güneş gözlükleri, spor gözlükleri, koruyucu gözlükler, kontak lensler, görüntüleme sistemleri, barometreler, mikroskoplar, büyüteç lensler, laboratuvar araçları sergilenmekte.

Mido 2022 Fuarını ziyaret eden ekibimizin çektiği görüntüleri Optik gazete sayfalarından sizlere sunacağız.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.