Rihanna’nın Gözlüğünden Türkiye’ye Sadece 2 Adet Geldi

Rihanna'nın tasarladığı ve dünyada sadece 50 kişinin sahip olabildiği gözlüklerden iki tanesini de Türkler aldı.

Rihanna’nın Gözlüğünden Türkiye’ye Sadece 2 Adet Geldi
09 Ağustos 2016 Salı 08:42

Her hareketiyle ve tarzıyla olay olan şarkıcı Rihanna'nın Christian Dior için tasarladığı, sadece 50 adet üretilen gözlükten Türkiye’ye 2 adet geldi. 
Bir çok ülkede şarkıları ile popüler olan Rihanna'nın tasarladığı ve dünyada sadece 50 kişinin satın alabildiği gözlüklerden yalnızca iki tanesini Türkler aldı. Dünyada sadece 50 kişide bulunan gözlüğe sahip olan isimler ise Begüm Şen ve Elif Eren oldu.

Sosyal medya hesabında da çok sayıda takipçisi olan şarkıcı Rihanna'nın Christian Dior için hazırladığı gözlükleri almak pek de kolay gözükmüyor.

 

Rihanna Gözlüğü Yalnızca 50 Adet Üretildi

Gözlüklere sahip olabilmek için uzun bir bekleme listesi oluştu. Yalnızca 50 adet üretilen 24 ayar altın kaplama gözlük modeline, ülkemizden de iki isim sahip olabildi. Rihanna’nın tasarladığı gözlüğe sahip olan Begüm Şen ve Elif Eren de o şanslı kişilerden. Begüm Şen 10, Elif Eren ise 13 seri numaralı gözlüğü satın aldı.

Kaynak : muhbirhaber.com, sondakika.com


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
huzur - 8 yıl önce
Kesinlikle bende istiyorum aynısından