2015 ilkbahar-yaz güneş gözlükleri...

Güneş gözlükleri gittikçe daha iddialı modellerle karşımıza çıkıyor..

2015 ilkbahar-yaz güneş gözlükleri...
18 Şubat 2015 Çarşamba 14:18

2015 İlkbahar&Yaz Güneş Gözlükleri
İlgili Galeriye Git

Güneş gözlüklerini en çok kullandığımız günler yaklaşıyor, Severek kullandığımız aksesuarlar arasında olan güneş gözlükleri hem stilimizi tamamlamakta, hem de yorgun zamanlarda şişen gözlerimizi gizlemekte iyi araçtır. Diğer aksesuarlar gibi birkaç yıldır, güneş gözlükleri gittikçe daha iddialı modellerle karşımıza çıkıyor.

 

Bu sezon gözlük trendi neredeyse geçen sezonla aynıdır. Yine retro tarzda olan yuvarlak gözlükler, cat eye (kedi gözü) gözlükler, renkli, aynalı camı olan gözlükler ve süslü çerçeveli gözlükler popülerliğini sürdürecek.

 

2015 de öne çıkanlar ise beyaz çerçeveli olanlar ve çok büyük ölçüde olan (oversized) gözlükler.

 

Sezonun en trend güneş gözlükleri eski tarzdan ilham alınarak dizayn edilen, üst kısmında metal tel olan "clip-on" veya "flip-up" adı verilen gözlükler. Gabbana, Rayban, Voque, Police gibi ünlü markaların koleksiyonlarında bu gözlükler artık kendi yerini aldı.

 

Ayrıca hit olan diğer bir gözlük modelide var ki, Dior markasına aittir. Camında 2 renkten kullanılan, "So real" denilen bu gözlükler artık blogger ve ünlülerin sevimlisidir.


Kaynak: kadinlive.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.