Kepez'den ücretsiz göz muayenesi!

Kepez Belediyesi Sağlık Merkezi, her salı ve perşembe günleri ücretsiz göz muayenesi hizmeti sunacak. Sağlık güvencesi olmayan vatandaşlara gözlükleri ücretsiz verilecek.

Kepez'den ücretsiz göz muayenesi!
20 Ekim 2017 Cuma 11:46

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yeni açılan Belediye Sağlık Merkezi'nde ücretsiz göz muayenesi hizmeti verileceğini söyledi. Belediye hizmet binası yanında açılan sağlık merkezinde, her salı ve perşembe günü mesai içinde ücretsiz vatandaşlara göz muayenesi hizmeti verileceğini kaydeden Başkan Tütüncü, "Sosyal güvencesi olmayanlara da gözlükler yine ücretsiz verilecek. Vatandaşların bu hizmetten yararlanabilmesi için, 3381122 nolu telefondan randevu alması yeterli olacak" dedi.

SAĞLIK YATIRIMLARI DEVAM EDECEK

Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesindeki talasemi tanı merkezini, laboratuvar hizmetleri, evde bakım birimi, ecza deposu ile göz muayenesini tek çatı altında topladıklarını kaydeden Başkan Tütüncü, yeni açılan göz muayenesindeki tıbbi cihazların teknolojinin son ürünü olduğunu söyledi. Kepez Devlet Hastanesi'nin uzman hekimlerince muayenelerin yapılacağını açıklayan Tütüncü, "6 mahalleye sağlık ocağı, Kepez Devlet Hastanesi ve Antalya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin yapımını sağladık.  Bölge Hastanesi'nin yapımıyla ilgili belediyeye düşen tüm hizmetlerimizi yaptık. Sağlık hizmetlerinin herkese ulaşması için çabalıyoruz. Belediye olarak koruyucu hekimliğe de önem vereceğiz" diye konuştu.

Kaynak : sabah.com.tr


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.