Johnson & Johnson - Opak Lens 2017 Kontak Lens Tanıtım Toplantıları – İzmir

Johnson & Johnson ve Opak Lens 2017 Kontak Lens Tanıtım Toplantıları İzmir Anemon Hotel'de yapıldı.

Johnson & Johnson - Opak Lens 2017 Kontak Lens Tanıtım Toplantıları – İzmir
06 Nisan 2017 Perşembe 10:30

Johnson & Johnson ve Opak Lens işbirliği ile düzenlenen 2017 Kontak Lens Tanıtım Toplantılarının ikincisi bu yıl 5 Nisan 2017 tarihinde  İzmir Anemon Hotel'de gerçekleştirildi.

İzmir'de yoğun bir ilgi gören seminerin öne çıkan detayları;

Sunumu Johnson & Johnson Pazarlama Müdürü Sn. Başak Öğdem ve Opak Lens İş Geliştirme Müdürü  Sn. Fatma Küçüktaş ile birlikte yaptılar. Hareketli ve interaktif bir şekilde gerçekleştirilen sunumda kontak lens pazarına ilişkin bilgiler verildi.

Opak Lens Hukuk Bölümü Başkanı Sn. Avukat Suat Şimşek hukuki ve yasal konularda bilgilendirme yaptı.

Opak Lens Satış Müdürü Sn. Cem Dinçaslan optik camlara ilişkin optisyenlik müesseselerinin beklentilerine yönelik yeni ürün ve uygulamalar hakkında bilgiler verdi. 

Toplantının ikinci bölümünde ise Johnson & Johnson  Pazarlama Müdürü Sn. Başak Öğdem ürünlerinin üstün özelliklerini anlattı.

Ege Gözlükçüler ve Optisyenler Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı  Sn. Kamil Nuri Gizer STK adına optisyenlik müesseselerine yönlendirici bilgiler verdi.

Opak Lens Yönetim Kurulu Başkanı Sn. H.Erol HarbiJohnson & Johnson ve Opak Lens işbirliği ile düzenlenen 2017 Kontak Lens Tanıtım Toplantısı tüm katımcılarına teşekkür etti.

Toplantıda Opak Lens Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sn. Turgay Coşkun'da yer aldı. Ayrıca misafir olarak bulunan, Ege Gözlükçüler ve Optisyenler Dernekleri Federasyonu Eğitim ve Mevzuat Komisyonu Başkanı Sn. Taylan Küçüker, Konya Gözlükçüler Derneği Başkanı Sn. Fatih İşçimen’de toplantıya katıldılar.

İnteraktif sunumda sorulan soruları en hızlı ve doğru şekilde cevaplayan katılımcılara ödüller verildi.
Tarih Şehir
4 Nisan (Gerçekleştirildi) Afyon
5 Nisan (Gerçekleştirildi) İzmir
11 Nisan Adana
13 Nisan Sakarya
19 Nisan Malatya
2 Mayıs Çorlu
9 Mayıs Trabzon
24 Mayıs Avcılar
19 Eylül Sivas
26 Eylül Ankara
3 Ekim Balıkesir






İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.