EGOD Yönetim Kurulunda Süpriz İstifa!

Ege Gözlükçüler ve Optisyenler Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Nuri Gizer, Başkan Yardımcısı H.Fatih İşçimen ve Eğitim Mevzuat Komisyonu Başkanı Taylan Küçüker İstifa etti.

EGOD Yönetim Kurulunda Süpriz İstifa!
16 Ekim 2017 Pazartesi 09:50

İstifa ile ilgili www.egod.com.tr sayfasında yayınlanan açıklamayı dikkatinize sunuyoruz.

Ege Gözlükçüler ve Optisyenler Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu'na


Ege Gözlükçüler ve Optisyenler Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulundaki, Yönetim Kurulu Başkanlığı görevimi (ben) Kamil Nuri Gizer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevimi (ben) Hüseyin Fatih İşçimen ve Federasyon Eğitim ve Mevzuat Komisyonu Başkanlığı görevimi (ben) Taylan Küçüker, istifa etmek suretiyle bırakıyoruz.

Söz Konusu istifalarımız uzun süredir birlikte yürüttüğümüz mücadelemiz düşünüldüğünde çok anlaşılır olmamakla birlikte, üç dava arkadaşı olan bizler için, yine sebepleri bizde saklı kalmak üzere çok haklı maddi ve manevi nedenlere dayanmaktadır.

Bu yazıyı okuyanların pek çoklarının anlayamayacağı, her türlü maddi faydadan uzak bir dostluk içinde kader birlikteliği yapmış olan bizler her türlü kavgaya birlikte girdiğimiz gibi, bu kerrede davadan ayrılırken birlikte olmayı tercih ettik. Hiç birimiz diğerini kavgada yalnız bırakmadığımız gibi gidenin arkasında da dostunu bırakmak istemedik. Bu ortak hareket duygusunu anlamak için bizim yaşadığımız pratiklerden geçmek, ama herşeyden önce diğerlerinden bağımsız kendini "hiç" görmeyi başarabilmek gerekir ki, bu günümüz maddi dünyasında artık pek de karşılaşılmayacak maalesef oldukça da sıradışı bir durum ve bize göre gerçek bir dostluk ve erdem.

Her birimiz bir diğerinden farklı zaman ve zeminlerde belki de farklı düşüncelerle girdiğimiz mesleki mücadelede bir zaman sonra Konfederasyon çatısı altında buluştuk. Yeniden piştik, yeniden olduk. Bu nedenle en azından bizi biz yapan (o günün) Konfederasyon okuluna minnet duygusu beslemekteyiz. Bu süre zarfında çok kıymetli ama az sayıda dostlar tanıdık, çok kalabalık ama vasıfsız ilişkilerden, çevre kalabalıklığından büyük ama sahte fotoğraflardan mümkün mertebe uzak durduk. Riyadan ve ucuz çıkar ilişkilerinden sakındık. Bazı fotoğraflarda ise istemesek de mesleğimiz adına sabrederek yer aldık.

Hiçbir zaman kendimizi vazgeçilmez görmedik.her zaman mücadeleyi yürütecek kadroların meslektaşlar arasından çıkacağına inandık. Uzun zamandır üstlendiğimiz görevlerimizden bu duygularla ayrıldığımız bu gün, cemiyet hayatımız içindeki pozisyonlarımıza bir nokta koymayı kendi geleceğimiz, ruh ve beden sağlığımız için ertelenemez bir zaruret olarak görüyoruz. Bundan sonraki hayatımızda bütün mesleki birikim ve enerjimizi gerçekten çocuğumuz gibi gördüğümüz Kooperatifimiz içinde, Kooperatifimizin başarısı için var gücümüzle kullanmaya devam edeceğiz.

Görev yaptığımız süre içerisinde özellikle Federasyonumuz Yönetim Kurulunda birlikte görev yapmaktan keyif aldığımız Gaziantepten Kamil Birimoğlu Başkanımıza, Samsun'dan Ali Mutlu Başkanımıza, Antalyadan Hüseyin Sarı Başkanımıza ve İzmirden Burçin Küçükören Başkanımıza özellikle teşekkür etmeyi bir borç biliyoruz. Bu vesile ile siz meslektaşlarımıza sağlık huzur ve mutluluk diliyoruz, Saygılarımızla. 30.09.2017

Ege Gözlükçüler ve Optisyenler Dernekleri Federasyonu
Yönetim Kurulu Başkanı
Kamil Nuri Gizer

Ege Gözlükçüler ve Optisyenler Dernekleri Federasyonu
Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı
Hüseyin Fatih İşçimen

Ege Gözlükçüler ve Optisyenler Dernekleri Federasyonu
Eğitim ve Mevzuat Komisyonu Başkanı
Taylan Küçüker

Dilekçenin imzalı metni için tıklayınız.

Kamil Nuri GİZER'in istifa dilekçesi için tıklayınız.

H.Fatih İŞÇİMEN'in istifa dilekçesi için tıklayınız.

Taylan KÜÇÜKER'in istifa dilekçesiiçin tıklayınız.

Kaynak : .egod.com.tr


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.