Çılgın Konseptli Elegance Fancy Kontak Lensler Şimdi Optisyenlik Müesseselerinde!

Çılgın Konseptli Elegance Fancy Kontak Lensler Şimdi Optisyenlik Müesseselerinde!
19 Temmuz 2017 Çarşamba 14:27

Bir ejderhanın yırtıcı bakışlarıyla çevrenizi şaşırtmaya ne dersiniz? Yoksa kedi, baykuş veya kurtu mu tercih edersiniz?
 
Ya da Yüzüklerin Efendisi filminden fırlamış bir Elf ya da Arog filmindeki Komutan Logar gibi bakabilirsiniz.

Film karakterlerine bürünebileceğiniz, ya da kendi fantastik karakterlerinizi yaratırken kullanabileceğiniz renkli kozmetik kontak lensleri temin etmek için artık ülke dışına sipariş vermeniz gerekmiyor. Çılgın tiplemeler için özel olarak üretilmiş renkli kozmetik kontak lensleri artık doğrudan Türkiye’deki optisyenlik müesseselerinden satın alabilirsiniz.
 
Opak Lens San. ve Tic. A.Ş. tarafından Türkiye’de satışa sunulan Elegance Fancy renkli kozmetik kontak lensler ile hayal aleminizdeki fantastik kahramanlara dönüşmek şimdi hem çok daha kolay hem de Opak Lens kalite ve güvencesinde.
 
Elegance Fancy kontak lens kolleksiyonunda Türk ve dünya sinemasından fantastik karakterlerin ve bilim kurgu kahramanlarının göz renk ve tiplemelerinin bulunduğu 12 çeşit ürün yer alıyor. Bu ürünlerden birini alarak Elegance Fancy kontak lensler ile sadece kıyafetinizle değil, aynı zamanda gözlerinizle de istediğiniz bir fantastik imaja bürünebilirsiniz.
 
Elegance Fancy kontak lensler özel hammaddesi ve renklendirme tekniği ile gün boyu konfor sağlamanın yanı sıra 6 aylık kullanım süresi ile uzun bir kullanım ömrüne de sahip. Elegance Fancy renkli lenslerin bakımını da Elegance Aquafresh kontak lens solüsyonları ile yapabilirsiniz.

 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.