Zorunlu Eğitim, Adayları İsyan Ettirdi!

Her gün değişen sistemde kullanıcılar ne yapacaklarını şaşırmış durumdalar...

Zorunlu Eğitim, Adayları İsyan Ettirdi!
21 Temmuz 2015 Salı 15:19

Tıbbi Cihaz Satış Sorumlu Müdür, Satış ve Tanıtım elemanlarına yönelik yapılacak olan eğitim ile ilgili katılımcılarının, ilk grup sınav tarihleri 30 Temmuz 2015 Perşembe günü olarak açıklanmıştı.

GUZEM Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezinden 20 Temmuz Pazartesi yapılan duyuruya göre; TCESİS Online Eğitim Katılımcılarından gelen yoğun talep ve oluşan aksaklığa bağlı erişim sorunları da göz önüne alınarak; Tıbbi Cihaz Eğitim Sisteminin "Toplam Süre" koşulunun sağlanmasına istinaden gereken son tarihin 27 Temmuz 2015 saat 23:59 olduğu bildirilmiştir.

İlk grup sınavlarına girecek olan adaylardan söz konusu yaşanan aksaklıklarla ilgili gazetemize ulaşan pekçok mail ve telefonda adaylar;  

  • “Sistem üzerinden ilk günlerde her ders için ayrı ayrı görebildikleri devam sürelerini artık anında göremediklerini,
  • http://uzem1.gazi.edu.tr/my/ üzerinden sisteme giriş yapmak için çok beklediklerini, ilgili web sitesinin sayfasının hata verdiğini ve buna benzer sistemsel problemlerle karşılaştıklarını,

  • Gün bitiminde toplam ders sürelerinin rapor olarak adaylara iletileceği, fakat yine de sistemde gözükmediğini,

  • İlk gün yapılan duyuruda sistemden çıkış yapılması gerektiği, yalnız bugün yapılan yeni bir duyuru ile adaylar yine farklı bir yöntem ile karşılaştıklarını,
  • Bazı videoların yüklenmediğini,
  • En önemlisi de bugüne kadar adaylar gerçekleştirmiş olduğu zorunlu eğitim çalışmalarının ne aşamada olduğunu ve boşa gidip gitmediği konusunda endişe duyduklarını ve,


zorunlu eğitimin sınav tarihlerinin yakın olması,  birçok adayın yaz tatilinde olması nedeniyle zorlandığı ve stres yaşadığı,” yönünde sıkıntılarını dile getirdiler.

Optik Gazete olarak temennimiz; adayların yaşadığı sıkıntıların bir an önce ilgililer tarafından çözüme kavuşturulmasıdır.

Sınava girecek adayların eğitim süresince takip etmesi gereken asgari süre de TCESİS tarafından SM veya KDE eğitimine başvuranlar için, 4 derste toplam 9 saat, STE eğitimine başvuranlar için ise toplam 5 saat 24 dakika olarak belirlenmiştir.

Sınava girecek tüm adaylara başarılar dileriz...


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.