Zenith Güneş Camları Optik Mağazaların Hizmetinde

Tüm Bakış Açılarında Aynı Renk, Tam Koruma, Konfor ve Kalite…

Zenith Güneş Camları Optik Mağazaların Hizmetinde
31 Mayıs 2023 Çarşamba 15:17

ZENiTH® GÜNEŞ CAMLARI

Tüm Bakış Açılarında Aynı Renk, Tam Koruma, Konfor ve Kalite…

Kaliteli ürün ve hızlı teslimatın giderek daha çok önem kazandığı günümüz optik sektöründe, optisyenlik müesseselerinin tüm cam ihtiyaçlarını karşılamayı ilke edinen Opak Lens, Türkiye üst segment progresif gözlük camı üretiminde zirveyi hedefleyen kullanıcıların vazgeçilmezi haline gelen ZENiTH® markası ile şimdi de üretimine aldığı güneş camlarını optisyenlik müesseseleri için son kullanıcıya sunabilecekleri yeni bir alternatif olarak sunuyor.

ZENiTH® güneş camları düz renkli, degrade ve polarize olarak 3 kategoride, 3’er renk olarak üretiliyor.

Üstün koruma, mükemmel görüș ve kusursuz estetik sağlayan ZENiTH® Güneş camları tam UV korumasına sahip, 75mm çap, 6 Baz olup, iç yüzeyden HC ve SHMC kaplamalı bu camlar özel zarflarında gravür baskılı olarak optik mağazalara ulaşıyor

ZENiTH® GÜNEŞ CAMLARI

Tüm bakış açılarında aynı renk ve tam koruma sunan ZENiTH® Düz Renkli güneş camları %85 oranında koyuluk sağlayarak, kullanıcıların tüm yönlere bakışında aynı tonda görüş sağlıyor

%85'den %10’ a doğru azalan tonlarda koyuluk sağlayan ZENiTH® Degrade güneş camları kullanıcıların iç ve dış mekanda da gözlüğü çıkarmadan kullanabilmelerini sağlar. Açık tonlu alan gerek duyulduğunda okumayı kolaylaştırır.

Yatay gelen ışınları filtreleyen ZENiTH®  Polarize güneş camları kullanıcıların görüşüne berraklık katarak ayrıntıları daha net görmelerini sağlar. Gözde kamaşmayı engeller sağlıklı ve net bir görüntü sunar.

Renkler

  • Kahverengi
  • Füme
  • Yeşil (G15)

Kimlere Önerilir?

  • Yüksek performanslı görsel kalite ve estetik görünüm talep edenler için.
  • Düz Renk camlar için; Tüm bakış açılarında aynı tonda karartılmış görüş isteyenler için. 
  • Degrade camlar için, Güneş gözlüğünü iç mekana girince de çıkartmak istemeyen ve güneş gözlüğünü çıkarmadan okumak isteyenlerin daha çok tercih edeceği camlardır. 
  • Polarize camlar için; güneş ışınlarının kutuplaştmasından rahatsızlık duyan tüm kullanıcılar için. (Denizde bulunanlar, Karlı yerlerde, Seyahat edenler, Araç kullananlar vs…) Kısacası daha net görüş isteyenler. 
  • Kaplama kalitesi ile uzun ömür
  • Sıvı akışkanlığı sebebi ile rahat ve konforlu kullanım

 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.