Yaza Damgasını Vuran İtalyan: Italia Independent

Italia Independent, marka özünü oluşturan İtalyan ruhuna yenilikçi dokunuşlar ile yaratılan sayısız renk kombinasyonunun domine ettiği gerçek üstü bir dünyaya bizleri sürüklemeye devam ediyor.

Yaza Damgasını Vuran İtalyan: Italia Independent
13 Mart 2018 Salı 17:19

Markanın DNA’sında bulunan sürprizlerle dolu ve dinamik tasarım anlayışı, deneyimsel materyal kullanımı ile bir araya gelerek gerçek ötesi bir evrene ait zamansız bir şıklık ortaya koyuyor. Italia Independent, kuruluşundan bu yana iletişim hikayesinde göze çarpan benzersiz duruşunu yeni koleksiyonunda da gözler önüne seriyor.


Italia Independent, kuruluşundan bu yana iletişim hikayesinde göze çarpan benzersiz duruşu ile 2018 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’nda sayısız renk kombinasyonunun eşlik ettiği tasarımlara gözlük sektöründe ilk defa kullanılan teknolojilerin bir araya gelmesiyle, şaşırtıcı tasarım detayları ve modaya yön veren bir duruşun altını çiziyor.



Ödüllü teknolojiler eşliğinde geliştirdiği ve gözlük modasına yön veren tasarımları ile 2018 yazında da hakimiyetini sürdürüyor.


Açık renkli lens seçenekleri ile büyük övgü toplayan Italia Independent, eğlenceli ve bağımsız doğasını bu yaz da her zamankinden cesur renk alternatifleri eşliğinde gözler önüne seriyor. 
 
 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.