Ünlü Sanatçıdan Şaşırtan Paylaşım!

Gülben Ergen ‘Gündoğan Pazarı’ndan domates, biber, patlıcan, yufka, zeytin derken bu kez havlu, atlet olayına daldık ve itiraf dandik gözlük aldık. 10 lira.’ dedi.

Ünlü Sanatçıdan Şaşırtan Paylaşım!
25 Temmuz 2015 Cumartesi 09:28



Gülben Ergen magazin camiasının çocuklarına düşkünlüğüyle öne çıkan annelerinden biri. Yoğun temposundan ayırabildiği tüm zamanını eşi ve çocuklarıyla geçirmeyi tercih ediyor.

Ünlü sanatçı, şu sıralarda çocuklarıyla birlikte tatilde, birlikte geçirdikleri eğlenceli anları sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaşmayı da ihmal etmiyor

Gündoğan Pazarı’nda alışverişe çıkan anne ve oğulları gıda dışında başka ürünlerde alırken, sanatçı bu alışverişle ilgili attığı mesajla aldıkları gözlüklerle ilgili olarak bir itirafta da bulundu.

Gülben Ergen ‘Gündoğan Pazarı’ndan domates, biber, patlıcan, yufka, zeytin derken bu kez havlu, atlet olayına daldık Ve itiraf dandik gözlük aldık. 10 lira.’ dedi.


Kaynak: adalargundem.com

OPTİK GAZETE olarak önceliğimizin ‘’fertlerin ve toplumun sağlığını korumak’’ ve ahlaki değer anlayışımızın bu yönde olduğu düşünülürse bu tip paylaşımlara bakış açımız olumlu değildir.

Kurulduğumuz günden bu yana göz sağlığı ve optik sektörü ile ilgili haberler yapıp, halkı ve kamuoyunu bilgilendirmektir.

Bu görüşümüze istinaden, değerli sanatçımız Gülben Ergen Hanımın yukarıda belirtilen haber kapsamında pazardan domates alır gibi, 10 liralık gözlük alması da taşıdığımız sorumluluk ve sağlık açısından bizleri rahatsız eden bir  durumu gündeme getirmiştir.

Bilindiği gibi orjinal olmayan, sahte güneş gözlükleri; güneşten gelen zararlı ışıklara karşı gözü korumuyor. Aksine; renginden dolayı gözbebeklerini fazla büyüterek gözü güneşin zararlı ışınlarına maruz bırakıp kalıcı zararlara hatta körlüğe dahi yol açıyor.

Bunun yanı sıra, katarakt, göz kuruluğu, sarı nokta ve birçok hastalığı beraberinde getiriyor.

Bu durumda sahte gözlük takmak yerine hiç gözlük kullanmamak daha sağlıklı olacaktır.

Gözlüğün daha iyi bir koruma sağlayabilmesi için yüksek oranda ultraviyole ışınlarını süzen camlara sahip olması gerekir. Güneş gözlüğü alınırken gözlüğün, ultraviyole ışınlarının süzdüğüne dair bir sertifikası olup olmadığına da önemle dikkat edilmelidir.

Gördüğümüz ve izlediğimiz kadarıyla toplumun büyük çoğunluğu sanatçıların duruşları davranışları ve yaşam şekillerinden etkileniyor. Halka mal olmuş sanatçılar, sevenleri tarafından takip ediliyor ve örnek alınıyorlar. Söz konusu haberi okuyan kamuoyu, da  “ Gülben Ergen bile 10 liraya gözlük alıyorsa, biz niye almayalım…” diye düşünerek, sahte ve orjinal olmayan ürünlere yönelebilirler.

Sanatçılarımızın  bu konuda daha duyarlı olmalarını diliyor,  aslında masum görünen ve belki de eğlence amaçlı paylaşılan bu türlü mesajların yaratabileceği tüm etkilerinin düşünülerek paylaşılmasını bekliyoruz.


 




İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.