TOD 42. Bahar Sempozyumu Başladı

42. Bahar Sempozyumu 10-12 Mayıs 2019 tarihleri arasında Hilton İstanbul Bosphorus Otel’de yapılıyor.

TOD 42. Bahar Sempozyumu Başladı
10 Mayıs 2019 Cuma 17:28

Türk Oftalmoloji Derneği İstanbul Şubesi’nin düzenlediği 42. Bahar Sempozyumu 10-12 Mayıs 2019 tarihleri arasında Dr. Hikmet Beştaş’ın anısına Hilton İstanbul Bosphorus Otel’de yapılıyor.



42. Bahar Sempozyumu konusu, Oftalmolojide Aciller olarak belirlendi.

Türk Oftalmoloji Derneği İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu tarafından hazırlanan toplantı programına göre, oftalmolojinin tüm branşlarında acil olan konular olgularla sunulacak, aynı zamanda Acil Göz Hastasına Yaklaşım ve Medikolegal konular da işlenecek.



Ayrıca Kornea ve Oküler Yüzey birimi tarafından “Oküler Yüzey Restorasyonunda Güncel Tedavi Yöntemleri”, Oküler Enfeksiyonlar Birimi tarafından da “Oküler Mantar Enfeksiyonları” başlıklı iki adet birim uydu toplantısı yapılacak.



Sempozyuma Safilens Afocal Presbiyopi lensleri ile ilgili bir stand ile katılan Opak Lens burada göz hekimlerine Presbiyopi lenslerinde yepyeni bir konsept olan Afocal Odaksız tasarım lenslerinin tanıtımını yapacak.

Safilens Afocal presbiyopi lensleri multifokal veya progressive  olmayıp,  lensin  tam  merkezinde  bulunan mikroskobik büyüklükteki ultra yansıtıcı alan sayesinde oluşturulan aksiyal ve paraksiyal ışıklarla, retina üzerine düşen odaklanmış görüntüye dâhil olmayan bir alan yaratıyor. Bu yeni keşfedilen optik ilkesi, Safilens Ar­Ge Departmanı tarafından üç yıla yakın bir çalışma sürecine dayanmakta olup,  kullanıcılarına üstün bir görüş konforu sağlıyor ve göz hekimleri tarafından ilgi ile karşılanarak hastalarına tavsiye ediliyor.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.