TOD 41. Bahar Sempozyumuna Opak Lens de Katılıyor!

Türk Oftalmoloji Derneği İstanbul Şubesi’nin 41. Bahar Sempozyumu bu yıl, 11-13 Mayıs 2018 tarihleri arasında, Wyndham Grand Otel, Levent-İstanbul’da düzenleniyor.

TOD 41. Bahar Sempozyumuna Opak Lens de Katılıyor!
11 Mayıs 2018 Cuma 10:26

11-13 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Levent’teki Wyndham Grand Otel’de gerçekleştirilecek olan 41. Bahar Sempozyumu’nun bu yılki konusu Geriatrik Oftalmoloji.

41. Bahar Sempozyumu’nun Konusu “Geriatrik Oftalmoloji”
Türk Oftalmoloji Derneği İstanbul Şubesi’nin düzenlediği bu yılki bahar sempozyumunun konusu “Geriatrik Oftalmoloji” olarak belirlenmiş. Sempozyum boyunca, bu konuyla ilgili güncel yaklaşımların; paneller ve konferanslar aracılığı ile bilimsel, klinik uygulamalara yönelik biçimde uzmanlar tarafından sunulması planlanıyor.

Geriatri Nedir?
Geriatri, yaşlılık sağlığıyla ilgilenen bir bilim dalıdır.
Geriatrik oftalmoloji ise yaş almış kişilerin, yaşla birlikte gözünde meydana gelen sorunları inceleyen ve bu sorunlara çözüm bulan bir bilim dalı.

Opak Lens AŞ’de 41. Bahar Sempozyumu’nda!
Kaliteli, hızlı hizmet anlayışıyla ve en geniş stok ürün çeşitliliğiyle, Türkiye’nin en büyük optik ürünler deposu olan Opak Lens multifokal camlarını, afokal lenslerini, presbiyopi gözler için nitelikli camlarını ve özellikli lenslerini sempozyum boyunca sergileyerek göz hekimlerine birebir tanıtımlarını yapacak.
 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.