SUNLENS Güneş Camları Gözleri Güneşten Korurken Şıklığı da Tamamlıyor

Kaliteli ürün ve hızlı teslimatın giderek daha çok önem kazandığı günümüz optik sektöründe, optisyenlik müesseselerinin tüm cam ihtiyaçlarını karşılamayı ilke edinen Opak Lens, güneş camları konusundaki ihtiyaçları karşılamak üzere SUNLENS camlarını optisyenlik müesseselerinin hizmetine sunmaya devam ediyor.

SUNLENS Güneş Camları Gözleri Güneşten Korurken Şıklığı da Tamamlıyor
28 Ağustos 2018 Salı 11:52

1.56 SUNLENS Güneş Camları

SUNLENS camları yeşil-altın-mavi-mor ve gümüş olmak üzere, 5 farklı renkte ayna seçeneğinde ve şimdilik füme, yeşil ve kahverengi olmak üzere 3 farklı düz renk seçeneklerinde stoklarda bulunuyor.
Sunlens camların en önemli özelliklerinden biri, 1.56 indekste olması ve içten antirefle kaplamalı olarak stoklarda bulunması. Üstelik SUNLENS camlar, 6/2 gibi çok ciddi bir aralıkta stoklarda bulunuyor. Bilindiği gibi 1.56 indekste antirefleli olarak renklendirilmiş camlar, normalde özel üretim yapılmaktadır.



SUNLENS Camlara Üretim Yaptırmadan Renklendirilmiş ve İçten Antirefleli Ulaşmak Mümkün

SUNLENS camlarını ayrıcalıklı kılan bir diğer önemli özellik ise renklendirilme işleminin cam üretildikten sonra daldırma usulü boyama şeklinde değil, hammaddesinden (monomerinden) renklendirme yapılması. Bu şekilde camlar kullanım esnasında ilk rengini daha iyi koruduğu gibi ayrıca sağ ve sol camlar, farklı diyoptrilerde olsa bile homojen bir şekilde aynı renkte, kullanıcıya sunulabiliyor. Oysa boyama şeklinde renklendirilen camlarda, farklı numaralardaki camların renklerini tutturmak çok zor olmaktadır.

Ayrıca bu camlar, organik tabanlı bir hammadde olduğu için cam kesme makinelerinde kolaylıkla kesilebiliyor ve camlar boyama olmadığı için kesildikten sonra kenarlarında beyazlık da kalmıyor.
Camın tüm bu avantajlarının üzerine bir de hızlı teslimat eklenince; SUNLENS güneş camlarının, yazdan kalma güneşli günler yaşadığımız bugünlerde de en çok rağbet gören camlardan biri olması hiç de şaşırtıcı değil.

SUNLENS ile ilgili daha ayrıntılı bilgiyi, Opak Lens şubelerinden ya da satış temsilcilerinden alabilirsiniz.

Kaliteli, hızlı hizmet anlayışıyla ve stok ürün çeşitliliğiyle, Türkiye’nin en büyük optik ürünler deposu olan Opak Lens AŞ, bağımsız ve yerli optik müesseselerin her zaman yanında ve destekçisi olmaya devam ediyor.


 
 
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.