Silmo İstanbul 2021 Yarın Başlıyor

1 yıl aradan sonra "Silmo İstanbul" kapılarını tekrar açıyor...

Silmo İstanbul 2021 Yarın Başlıyor
17 Kasım 2021 Çarşamba 09:23

Opak Lens'ten Silmo İstanbul 2021 Fuarına Özel Kampanyalar

Opak Lens, bu sene de Silmo İstanbul 2021 Optik Fuarı'nda 500 m2'lik stand ve 70 kişilik ekip ile misafirlerini bekliyor olacak...

Fuar için cazip kampanyalar hazırlayan ve bunları çok avantajlı fırsatlarla müşterilerine sunmaya hazırlanan Opak Lens tüm optik sektörünü mutlaka fuar standlarına uğrayarak kampanyaları incelemeye davet ediyor.

Şube ve ürün sayısını her geçen yıl artıran Opak Lens, 37 ilde 50 şube/depo'su ile optisyenlik müesseselerine bir telefon mesafesinde hizmet vermesinin yanında 2018 yılında sektörün en önemli üreticilerinden Akay Optik’i de bünyesine katarak yerli ve milli üretim alanında çok önemli adımlar atmaya devam ediyor.

2022 yılı için Optisyenlik müesseselerine cazip kampanyalar hazırlayan Opak Lens, Silmo İstanbul Optik Fuarı'nda Salon 9 B1- B2- B3 stand alanlarında 70 kişiyi aşkın bir ekiple hizmet verecek.

Kampanyalardan mümkün olan en fazla optisyenlik müessesesinin faydalanmasını sağlamak için fuar süresince çalışmalarına devam edecek olan Opak Lens, bunun yanında fuar süresince standlarında çeşitli aktiviteler de yapacak, dört gün boyunca kontak lens ve optik cam konusunda uzman ekipler tarafından ziyaretçilere tanıtım sunumları düzenlenecek.

Optisyenlere, gözlük camı imalatçılarına, gözlük fabrikası sahiplerine, lens üreticilerine, gözlük çerçevesi ve yan parça imalatçılarına, optik makine ithalatçı ve satıcılarına, perakende ve toptan optik malzeme tedarikçilerine, distribütörlük almak isteyen firmalara, dizaynırlara, sektör kurumlarına, göz doktorlarına, gözlük aksesuarları üreticileri ile göz ve gözlük ile ilgili tüm kuruluşlara hitap eden Silmo İstanbul Optik Fuarına bu sene de yurt içi ve yurt dışından yoğun ziyaretçi akını bekleniyor.

Silmo İstanbul Optik Fuarı bünyesinde güneş gözlükleri, spor, koruyucu gözlükler, gözlük kılıfları, optik camlar, kontak lensler ve aksesuarları, optimetrik ve oftalmolojik ürünler, ölçüm tanı ve tedavi cihazları, atölye ve laboratuvar için aletler, optik endüstri makinaları bulunuyor.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.