Sektörümüzün En Çok Okunan Yayını

Birinci yaşına yaklaşırken optik sektörünün en çok okunan ve ziyaret alan sitesi...

Sektörümüzün En Çok Okunan Yayını
27 Şubat 2014 Perşembe 08:57

2013 Nisan ayından bu yana yayında olan haber portalı Optik Gazete, birinci yaşına yaklaşırken optik sektörünün en çok okunan ve ziyaret alan sitesi oldu.


2013 yılının Nisan ayında yayın hayatına başlayan Optik Gazete, kısa zamanda büyük bir başarı elde ederek Türkiye kapsamında optisyenlik alanında, Türkiye'nin ve dünyanın en yüksek ziyaret alan sitesi haline geldi. Dünyadaki tüm sitelerin ölçümlemesini yapan Alexa kayıtlarına göre Optik Gazete yalnızca yayıncılık alanında değil, optik sektöründe hizmet veren firmalar, Sivil Toplum Kuruluşları ve e-Ticaret yapan sitelerin de önüne geçti. Yayın hayatındaki ilk senesinde, birinci yaşına yaklaşırken sağlanan bu başarıda büyük katkısı bulunan optik sektöründeki tüm okurlarımıza teşekkür ediyoruz.


Türkiye'de ilk 4000 sitenin arasında yer alan Optik Gazete, sektörümüzün yayın alanında hizmet veren firmaları içinde kendisine en yakın olandan 35,000 site ve e-Ticaret yapan kendisine en yakın firmadan 2000 site önde yer alıyor. Türkiye'nin 81 ilinden ve dünyanın 109 ülkesinden takip edilen Optik Gazete'nin 3700'ün üzerinde ziyaret aldığı günler oluyor.


Optik sektöründeki gelişmeleri birinci elden, en hızlı şekilde okurlara iletmeyi hedefleyen Optik Gazete'nin içeriğini geliştirmek yönündeki çalışmaları hızla devam ediyor. Sektörü ilgilendiren konularda ilginç noktalara değinen yazı dizileriyle Optik Gazete'de yer alan yazar kadrosuna katılacak yeni isimler de çok yakında duyuruluyor olacak.


İçeriğin yanı sıra okurlara haber ve yazıları daha rahat görebilecekleri bir ortam ve kaliteli bir takip deneyimi sağlamak üzere altyapısal düzenlemeler de günün teknolojik gelişimine paralel olarak devam ediyor.
Optik Gazete'yi bu başarıya taşıyan en önemli unsurun okurları olduğunun bilinciyle, optik sektörünün üretici, tedarikçi, dağıtımcı ve perakende firma sahipleri ve çalışanlarının yanı sıra, geleceğin optisyenlerini yetiştiren akademisyenler ve optisyen adayı öğrencilerine yönelik yeni proje ve çalışmalar her gün çeşitlenerek sürüyor. Ayrıca optik sektörünün çalışma ilkelerinin temeli olan 5193 sayılı Optisyenlik Kanununun 1. Madde hükmünde belirtilen "fertlerin ve toplumun sağlığını korumak" amacını temel alan ve "Doğru, Seviyeli ve Taraflı" ilkeleri ile çalışan Optik Gazete, çok yakında tüm halkımızı ilgilendiren Sosyal Sorumluluk ve Bilinçlendirme Projesi'yle de gündemde olmaya devam edecek. İnternette satışı yasak olan kontak lensler hakkında halkı bilinçlendirmek üzere yürütülecek olan bu projede, internetten almak isteyen lens kullanıcıları için çeşitli reklam yöntemlerinden faydalanılacak. Tüm halka yönelik bu proje ile kullanıcılar Optik Gazete sayfalarına çekilerek konu ile ilgili bilgilendirilecek ve kontak lenslerini siteden işaretleyerek kendilerine en yakın optik mağazayı seçerek oraya yönlendirilecekler. Bu projeyle ilgili çalışmanın başlama haberini çok kısa süre içinde bu sayfalarda okuyabilirsiniz.


Bir yaşına yaklaşmakta olan Optik Gazete'yi bu başarıya taşıyan siz okurlarımıza varlığınızdan ve katkılarınızdan dolayı çok teşekkür ediyor, her zaman kendi başarımızı da geçmek, daha iyiye doğru ilerlemek üzere devam edeceğimiz sözünü veriyor, bizi izlemeye devam etmenizi diliyoruz.

 

 

 

 Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kaynak göstermeden kopyalamayınız.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.