ROSE K Keratokonus Lensleri Opak Lens Satış Portföyünde

Keratokonus Hastalarının Vazgeçilmez Umudu Rose K2 kontak lensleri Opak Lens İle şimdi tüm Türkiye’de

ROSE K Keratokonus Lensleri Opak Lens Satış Portföyünde
11 Aralık 2021 Cumartesi 10:38

OPAK LENS SATIŞ PORTFÖYÜNE ROSE K2 KERATOKONUS LENSLERİNİ DE DÂHİL ETTİ

Keratokonus Hastalarının Vazgeçilmez Umudu Rose K2 kontak lensleri Opak Lens İle şimdi tüm Türkiye’de

Keratokonus, ülkemizde de pek çok kişinin görme kalitesini düşürerek hayatlarını zorlaştıran bir hastalık. Dikleşen kornea yapısına sahip keratokonuslu gözlerde görme kalitesini yükseltmenin en güvenilir yolu sert kontak lenslerdir. Hayatını keratokonuslu hastalara adamış olan Dr. Paul Rose’un eşsiz deneyimlerine dayanarak geliştirdiği Rose K2 yıllık sert kontak lensleri mükemmel rahatlık ve en yüksek görme kalitesi sunuyor.

Menicon firmasınca İngiltere’de üretilen Rose K2 serisi, doktorların hastalarına uyguladıkları bir prova seansı sonrası kişiye özel reçetelendiriliyor. Özel üretim lens olarak satışa sunuluyor.

Opak Lens’in geniş tedarik ağıyla Türkiye’ye sunduğu bu marka, Rose K2, Rose K2 NC, Rose K2 IC, Rose K2 PG ve Rose K2 XL’den oluşan geniş ürün gamıyla tüm keratokonus hastalarına hitap ediyor. Rose K2 serisi, 4.30mm – 10.00mm aralığında temel eğri ve 7.50mm – 16.60mm aralığında çap seçeneklerine sahip olup torik özelliğiyle de üretilebilmektedir.

Opak Lens Türkiye Genel Koordinatörü Hülya Şenyüz, ROSE K2 Keratakonus lenslerinin Opak Lens tarafından satışını yapıyor olmaktan dolayı duyduğu onur ve mutluluğu şu sözleri ile ifade etti.

“ROSE K2 Keratakonus kontak lensleri, Oftalmoloji camiasının keratokonus tedavisinde en çok güvendiği ve en öncelikli olarak tercih ettiği-reçete ettiği lenslerden birisidir.

Keratokonus hastalığı ile uğraşan oftalmolog doktorlarımızın elini son derece güçlendiren bir lens olan Rose K2 lenslerini doktorlarımızın hizmetine sunmaktan dolayı son derece mutluyuz. Çünkü Keratokonus hastalığının ne denli zor ve tedavisinin de çok meşakkatli olduğunu biliyoruz. Bu denli zor bir göz hastalığı ile mücadele eden doktorlarımıza bu lens ile çok önemli ve güvenilir bir seçenek sunmuş oluyoruz. Doktorlarımızın yazdığı reçeteler, optisyenlik müesseseleri tarafından Opak Lens e ulaştırılacak ve bu şekilde ROSE K2 Keratakonus lensleri hastalarla buluşacak. Türkiye’nin en geniş, hızlı ve yaygın dağıtım ağına sahip olan Opak Lens, Keratokonus hastalarına, oftalmolog doktorlarımıza ve Optisyenlik müesseselerimize bu haberi vermiş olmanın haklı mutluluğunu yaşamaktadır.”


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kaan Yurtsever - 2 yıl önce
Merhabalar, Rose K2 lenslerinin teminini nasıl yapacağız, ben İzmir'de yaşıyorum.
Avatar
Yakup Aydoğan - 2 yıl önce
Rose K daha öncede Türkiye de vardı kaliteli bir lens. Tekrar görmek güzel